Familiebolig (byggeår 2013) på Hinderåvåg med 4 soverom - Dobbel garasje - God standard

Bjørkeli 12

Primærrom 158 m²
Bruksareal 166 m²
Tomt 802,90 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2013
Prisantydning kr 3 290 000

Innhold / standard

Enebolig med 4 soverom i familievennlige Hinderåvåg med kort avstand til skole, idrettsanlegg, dagligvarebutikk og båthavnen. Boligen har 2 stuer, 2 bad og holder en god standard fra byggeåret 2013. Utvendig er det dobbel garasje med 2 porter. Hovedetasjen har trappefri adkomst og i denne etasjen har en alt en trenger for en tilværelse med alt på ett plan. Hinderåvåg ligger i naturskjønne omgivelser og har kort kjøreavstand til Nedstrand. Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Entrè, gang, stue, 3 soverom og bad. Teknisk rom. 2. Etasje: Stue/kjøkken, bad og hovedsoverom med garderobe. Utendørs: dobbel garasje. Kryploft. Stor stue med plass til spisebord og tv-stue. Klassisk hvitt kjøkken med profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, oppvaskmaskin og stekeovn. Stort side-by-side kjøleskap medfølger. Hovedbadet har fliser på gulv og vegger. Stort dusjhjørne. Badet nede har fliser på gulv og plater på vegger. Dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Begge bad har varmekabler i gulv.

Beliggenhet

På Hinderåvåg er det blant annet butikk, skole, kirke idrettsanlegg, klubbhus, fotballstadion og klatrepark. Fin beliggenhet for barnefamilien. Det er 3 km til Nedstrand.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 82 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 83 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette