Sentral murvilla med stilrent arkitektur - 923 kvm usjenert tomt - Utleieleilighet - Dobbelgarasje!

Henrik Ibsens gate 70

Primærrom 211 m²
Bruksareal 233 m²
Tomt 923 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1953
Prisantydning kr 4 490 000

Beskrivelse/detaljer

Tilbaketrukket i enden av gaten finner en denne skjermede eiendommen i Henrik Ibsens gate 70. Tomten er stor på 923 kvm med stort uteområde hvor beplantning rammer inn hagen og sommerstuen. En liten grønn oase midt i byen hvor en oppholder seg usjenert og solrikt. Stilren murvilla som inneholder vindfang, hall, vaskerom, toalett, bad, garderoberom, tidligere fyrrom, 3 soverom, spisestue, stue og kjøkken. Utleie-leilighet med gang, 2(3) soverom, bad og åpen kjøkken/stue. Nåværende eier har hovedsakelig brukt hoved-boligen og utleie-leiligheten som en enhet. Holder normal standard med en rekke oppgraderinger fra 2010 - 2018. Det må allikevel påregnes enkelte/flere oppgraderinger. Attraktiv og sentral beliggenhet med kort avstand til alt Haugesund sentrum har å by på. Velkommen på visning av Henrik Ibsens gate 70.

Innhold / standard

1. etasje: Gang, hall, garderoberom, tidligere fyrrom, vaskerom og toalett. Dør fra hovedboligen til utleie-leiligheten som inneholder gang, 2(3) soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. 2. etasje: Trapperom, soverom, kott, bad, stue, spistestue og kjøkken. Loftsetasjen: Loftsrom med oppbevaringsplass og 2 soverom. - Murvilla med stilrent arkitektur oppført i 1953. - Villaen har blitt oppgradert av nåværende eier i perioden 2010 - 2019, men det må påregnes videre oppgraderinger for å nå dagens krav til standard. - Det er originale teak-vinduer og taktekke, symptomer på utettheter rundt pipe. - Fasaden til murvillaen ble sist malt i 2016/2017. - Herlige, originale detaljer i trapperom, originale innerdører og teak-vinduer igjennom hele villaen. - Endret planløsning i 2. etasje i 2012 med omfattende arbeider, kjøkken og soverom fikk ny plassering. - Dansk uniform design-kjøkken fra 2012 med fronter i heltre eik og heltre benkeplate. Rommet fikk samtidig nytt gulv, nye vegger og tak. - Nytt gipstak i hele loftsetasjen fra 2012. Varmepumpe ble satt inn i 2018 i trapperom. - Lagt fliser på gulv i vaskerom 2018, arbeid gjort som vennetjeneste, ingen garanti. - Revet vekk parkett i trappetrinn for å få tilbake originale detaljer og lagt belegg i trappetrinn i 2015. Vegger i trapperom ble tapetsert/malt i 2017. - Helfliset bad med hvite fliser på vegg, varmekabler i gulv, baderomsinnredning, vegghengt toalett, speil og dusjkabinett. - Delt opp stort soverom i utleie-leilighet til 2 soverom i 2010, med gjennomgang til hverandre. - Innlagt tv og internett fra Altibox. - Satt inn enkelt kjøkken i utleie-leiligheten i 2018, underskap fra IKEA og benkeplate levert av kjøkken-leverandør som i hovedboligen Uniform. - Oljetank i hage er godkjent sanert iflg. selger, arbeidet ble gjort i ca. 2015. - Vegg mot vest på garasje og sommerstue ble malt i mørk farge 2018/2019.

Beliggenhet

Tilbaketrukket, i enden av vei uten gjennomgangstrafikk finner en Henrik Ibsens gate 70. Her bor en i rolige og familievennlige omgivelser samtidig som en kort avstand til alt Haugesund sentrum har å by på. Eiendommen er rammet inn av flott beplantning og gjør att en oppholder seg tilnærmet usjenert på eiendommen sin. Her har en stor gressplen, platting og sommerstue hvor en har sol fra tidlig på dagen til langt på kveld. I Henrik Ibsens gate 70 ligger alt til rette for en lettstelt og urban tilværelse. En går lett bort til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter Markedet, som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien, til Festiviteten eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Parkeringsforhold

Rikelig med biloppstillingsplasser i gårdsrom eller i dobbelgarasje.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på badet i 2. etasje. Vedovn i stue 2 og stue/kjøkken utleie-leilighet. Varmepumpe i trapperom. Tidligere oljefyr med radiatorer i eneboligen. Mulig å bruke anlegget med feks. luft-til-vann anlegg eller lignende. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Bokhylle stue 2 medfølger ikke i handelen. - Vegglampe stue og over kjøkkenbenk medfølger ikke i handelen. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette