Skåredalen - Selveierleilighet med 2 soverom - Stor terrasse - Lett adkomst i 1. etasje

Alf Skares gate 20 A

Primærrom 63 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 6481 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2004
Prisantydning kr 1 590 000
Felleskost kr 1 100

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom: Gang, bod, soverom, hovedsoverom, bad og stue/kjøkken. Utendørs: bod like ved inngangspartiet. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til stor terrasse. Kjøkkenet har innredning fra leiligheten var ny i 2004. Det er 2 soverom i leiligheten. Badet har fliser på gulv, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Det er varme i gulv. Det bør påregnes oppgraderinger på leiligheten. Blant annet bør gulvet skiftes da det er slitt. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Rimelig oppvarming med fjernvarme.

Beliggenhet

Skåredalen Leiligheten ligger i et populært boligområde med korte avstander til det du trenger i hverdagen. Kort og trygg vei til barne -og ungdomsskole. Ca. 2 km til Raglamyr handelssentrum med det du trenger av butikker, kjøpesenter, treningssenter osv. 5 minutters kjøring til Haugesund sentrum. Djupadalen ligger rett i nærheten og byr på turløyper og samlingssted for familien med badeplass ved Eivindsvannet.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Egen nummerert parkeringsplass.

Oppvarming

Radiatorovner i gang, stue og varme i gulv på bad. Varme i gulv på bad og radiatorovner er drevet av fjernvarme som gir svært rimelige oppvarmingskostnader. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. -Sameiebrøk: 65/2080 - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette