RISØY - Lettstelt og kjekk leilighet i 1.etasje - Sentral beliggenhet - 2 soverom

John Risøens Gate 115

Primærrom 63 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 513 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1909
Prisantydning kr 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Lettstelt og kjekk leilighet i 1.etasje - Meget sentral beliggenhet, gangavstand til alt som byen kan tilby - Delvis oppgradert de senere år - 2 soverom

Innhold / standard

1.etasje: felles gang. 2 soverom, kjøkken, stue og bad. I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: - Skiftet noen vinduer (2014) - Nytt kjøkken - Delvis oppgradert bad - Skiftet gulv og malt vegger på diverse rom

Beliggenhet

Beliggende meget sentralt på Risøy. Gangavstand til Haugesund sentrum og alle fasiliteter byen kan tilby.

Adkomst

Fra sentrum: kjør over Risøybroen og ta til høyre. Ta deretter 2.veg til høyre inn på Vågsgata. Boligen kommer så på venstre side.

Parkeringsforhold

I gate etter gjeldende regler.

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Selger har ikke bodd i boligen de senere år og har derfor begrenset kunnskap om boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette