Flott rekkehus fra 2012 på ende med fri beliggenhet - 3 sov og 2 bad - Carport og solrik terrasse på 28 kvm! BUD MOTTATT

Lars Skjolds gate 21

Primærrom 100 m²
Bruksareal 135 m²
Tomt 208 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

Nyere rekkehus beliggende på ende i sin rekke i barne- og familievennlig Skåredalen. Her bor en i nabolag med barn i alle aldre og med kort avstand til barnehage, butikk, flotte turområde samt Skåredalen barne- og ungdomsskole. Holder normalt god standard med byggeår 2012, vannbåren-varme i de fleste gulv, flott Schmidt kjøkken og lekkert, helfliset bad. I dag innredet over to etasje med gang, 2 bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Lignende rekkehus har valgt å innredet loftsetasjen som har stigende takhøyde opptil 2,5 m og stort vindu mot sør. Utvendig bod og carport. Solrik og fri terrasse mot sør på 28 kvm. Velkommen på visning av Lars Skjolds gate 21!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Bad med grå fliser på gulv og hvite vegger. Dusjhjørne, vask og vegghengt toalett. Rørskap. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med god plass til stort sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Store vindusflater for godt med naturlig lys og med terrasse dør ut til terrasse på 28 kvm. Stor terrasse hvor en har god plass til det en skulle ha av utemøblement og grill. I stue/kjøkkenløsningen er det satt inn tiltalende kjøkken fra Schmidt med grå fronter på underskap og hvite overskap. Integrert kjøl/fryseskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. 2. etasje: Gang, bad og 3 soverom. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med god garderobeplass. Fra dette rommet og soverom 2 er det utgang til lufte-terrasse. Alle soverom av god størrelse. Lekkert, helfliset bad med lyse, lette fliser på vegg. Vegghengt toalett, dusjkabinett, hvit baderomsinnredning og speil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Loft: Uinnredet loftsrom. Mulighet for å sette inn trapp fra 2. etasje opp til loft og innredet som feks. loftstue. Stigende takhøyde opptil 2,54 m på det høyeste og med stort vindu mot sør. Utvendig bod. - Nyere og flott enderekkehus oppført i 2012. - Malt yttervegg mot både sør og øst i 2019. - Noe slitasje, men med normalt god standard. - Vannbåren-varme i 1. etasje og bad 2. etasje. - Det er lagt like parkett på alle gulv for en fin helhet og det er lyse fargevalg på vegger. - Flott Schmidt kjøkken med grå fronter og integrerte hvitevarer. - Bad 1. etasje med fliselagt gulv og lyse vegger. Lekkert og helfliset bad i 2. etasje. - Utvidet terrasse i 2013 som i dag måler 28 kvm. - Beiset terrasse 1- og 2. etasje samt topperekke rekkverk 1. etasje i 2019. - Balansert ventilasjon og sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Lars Skjolds gate 33 ligger fint og fritt til som ende-rekkehus med utsikt mot sør. Trivelig og svært sosialt nabolag med en rekke barnefamilier i nabohusene. Barne- og familievennlig beliggenhet i Skåredalen som har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Familier med barn i alle aldersgrupper. Skåredalen har alt en familie skulle trenge i så og si umiddelbar nærhet. Nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idretts- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldersgrupper (2-18 år). For øvrig kort avstand til flere barnehager og butikk. Kort avstand til flotte turområder i Djupadalen og på Steinsfjellet. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Eivindsvannet en svært populær badeplass. Kort kjøretur til Haugesund sentrum og Raglamyr med alt som medfølger. Et aktivt og sosialt boligområde for både store og små.

Adkomst

Kjør Skjoldavegen østover forbi Eivindsvannet og inn til Skåredalen. Ta til venstre i rundkjøring like etter Skåredalen skole. Følg veien rett frem gjennom ny rundkjøring. Følg veien og ta andre vei til høyre. Ta deretter første veil til høyre, følger en veien rett frem vil en få første rekke med rekkehus på venstre siden. Lars Skjolds gate 21 ligger i rekke rett frem som nummer 5. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport, gårdsrom eller på felles parkering.

Oppvarming

Vannbåren varme oppvarmet av fjernvarme i hele 1. etasje og bad 2. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette