Gard - Tiltalende enebolig ved Gard skole - Bad fra 2008 og kjøkken fra 2011 - 4(5) soverom - garasje!

Gardtunet 17

Primærrom 152 m²
Bruksareal 181 m²
Tomt 497 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1991
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende og innholdsrik enebolig som inneholder gang, 2 boder, vaskerom, 2 bad, 4(5) soverom og luftig, åpen kjøkken/stueløsning. Garasje i flukt med boligen! Dør fra bad til garasje med tilhørende bod og vaskerom. Holder normalt god standard med tilbygg fra 2000, flott bad fra 2008, tiltalende kjøkken fra 2011 og videre overflate-oppusset i 2012. Like ved Gard barneskole og med kort avstand til barnehage, flotte turområder, ungdomsskole og aktivitetsmulighetene ved Haraldsvang. Svært barne- og familievennlig beliggenhet i et etterspurt område. Pen tomt med inngjerdet hage, utvendig bod og terrasse med sommerstue. Velkommen på visning av Gardtunet 17!

Innhold / standard

I 1. etasje: Vindfang, mellomgang, bod, soverom/kontor, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. I 2. etasje: Bod, bad og 4 soverom. - Enebolig oppført i 1991 med tilbygg fra 2000. - Normalt god standard med litt bruksslitasje. - Beiset både fasade, gjerder og terrasse 2018. - Lagt parkett i gang, stue og kjøkken i 2012. - Ny gulvlister og fornyet alle overflater 2012. - Satt inn nytt kjøkken med hvitevarer i 2011. - Pusset opp bad i hovedetasjen i ca. 2008. - Peisovn og varmepumpe i stue fra 2012/16. - Varmekabler vindfang og på begge badene. - Ny terrassedør i stue 2008. Automatsikringer.

Beliggenhet

Gardtunet 17 har attraktiv og svært familievennlig beliggenhet like ved Gard barneskole og med kort avstand til barnehage. Videre har en gang/sykkelavstand til Haraldsvang ungdomsskole og Skeisvann Videregående skole. Rundt Haraldsvang som ligger innenfor kort avstand, finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Her har en alt i nærområde. Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta familien med på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Kort gangavstand til Gard senteret med tilhørende fasiliteter. Ønsker en ytterligere utvalg, har en gangavstand til sentrum med shopping. Tilgang på alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg.

Adkomst

Følg Skeisvollsvegen østover og ta til venstre inn ved Gard barneskole. Følg veien rett frem, passer Gard barneskole på venstre side, ta ned bakke og ta første vei til venstre innpå Gardtunet. Hold til venstre igjennom svingen og en vil få Gardtunet 17 som første enebolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje eller på felles parkering for feltet.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og på begge badene. Peisovn og varmepumpe i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Soverom nummer 5 har for liten vindusflater/rømningsvei. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette