VISNING 22.08 Enebolig tegnet av arkitekt David Sandved - Nydelig havutsikt - Lunt atrium og stor solrik hage

Sjåberg 26

Primærrom 152 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 795,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1964
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- - - - - - - - - -

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, hovedsoverom og soverom. Kjeller: Vindfang og inngang, vaskerom med bi-inngang, gang, bad, kjellerstue, Utendørs: Lunt atrium, solrik hage og 2 garasjer. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til balkong med nydelig utsikt utover havet. Fra stuevindu og kjøkkenet er utsikten slående vakker. I underetasjen er det kjellerstue. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og kjøleskap, alt fra Miele. Stedbygde oppbevaringsskap. Heltre kjøkken og plass til spisebord. Hovedsoverommet har havutsikt og stedbygde skap til oppbevaring. Det er 2 soverom i hovedetasjen. Badet i overetasjen er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Varmekabler. Badet i underetasjen er utstyrt med fliser på gulv og vegger. Varmekabler.

Beliggenhet

Gard/Sjåberg Vestvendt beliggenhet med havutsikt. Fra stue og kjøkkenet har en nydelig utsikt utover havet. Sjåberg 26 ligger sentralt plassert i Haugesund. Her har en kort avstand til de fleste fasiliteter. Gangavstand til Gardsenteret med tilhørende fasiliteter. Kort avstand til barnehager og beliggende i svært attraktive Gard skolekrets.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I en av boligens 2 garasjer.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. Ildsted ikke i bruk. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Følgende medfølger ikke: vifte i tak på soverom, samt 2 stk leselamper, lysekrone på kjøkken. All belysning i stue. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette