Spanne - Nyere, strøken og påkostet toppleilighet - 3 sov, lekkert bad og nydelig kjøkken - Solrik terrasse og carport!

Spannalia 27 F

Primærrom 92 m²
Bruksareal 97 m²
Tomt 25310 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 2014
Prisantydning kr 2 990 000
Andel fellesgjeld kr 3 634
Totalpris kr 2 993 634
Felleskost kr 1 970

Beskrivelse/detaljer

Kanskje den mest påkostede leiligheten i Spannalia? Det er lagt lekker en-stavs parkett i alle rom, tidsriktige fargevalg på vegger samt oppgradert flisevalg og med badekar på bad. Sjeldent stort og svært tiltalende kjøkken med integrerte hvitevarer og kjekk kjøkken-øy. Sjeldent gjennomført og svært trendy. Endret planløsning for et mer luftig utrykk og inneholder gang, 3 soverom, vaskerom, bad og åpen, luftig kjøkken/stueløsning. Terrasse ved inngangsdøren for morgensol og overbygd terrasse på ca. 12 kvm med utgang fra stue med gode solforhold kveldstid. Carporten og boden ligger på ende som gir ekstra god plass rundt parkeringen og i boden. Attraktiv og super-sentral beliggenhet midt mellom Oasen og Raglamyr, kort avstand til butikker, gode bussforbindelser og flotte turområder. Velkommen på visning av Spannalia 27F!

Innhold / standard

I tredje etasje og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. En går inn døren og legger umiddelbart merke til det unike gulvet som strekker seg helt inn til stuen og gir en usedvanlig god romfølelse. Valg av gulv, gulv-lister, farger på vegger, kjøkken-utforming og utrykk samt flisevalg er nøye gjennomtenkt og passer perfekt til hverandre. Leiligheten er ikke bare estetisk nydelig, men har også en luftig, god og praktisk planløsning. I gang finner en skyvedørsgarderobe med speil-fronter med god oppbevaringsplass til sko- og annet yttertøy. Skyvedørsgarderobe har en fått plass til for en har tatt litt av soverommet under prosjekteringen av leiligheten. Soverom 3 er innredet med sove-sofa, stuebord og tv-seksjon. Stue nummer to i leiligheten. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og to nattbord. I rommet er det satt inn stor skyvedørsgarderobe som strekker seg fra vegg-til-vegg som gir god plass selv for den klesglade. I skyvedørsgarderoben er det satt inn praktisk ELFA-innredning med plass til tv, hyller, oppheng og skuffer. Vaskerom med belegg på gulv og lyse vegger. Videre har rommet opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, varmtvannstank, rørskap og anlegget for den balanserte ventilasjonen. Lekkert, helfliset bad med grå fliser på vegg og varmekabler i gulv. Hvit baderomsinnredning, overskap med speil, vegghengt toalett med pynte-hylle og badekar med dusj. Herlig, åpen kjøkken/stueløsning med store vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. En har god plass til stort sofahjørne, spiseplass rundt kjøkken-øyen og plass til spisebord for de fleste anledninger like ved kjøkkenet. Utgang fra stue/kjøkken til ca. 12 kvm overbygd terrasse med fritt utsyn og sol fra ca. 13:00 - 22:00 kveldstid. Satt inn nydelig kjøkken av merket Drømmekjøkken fra Friestad med fronter i fargevalg kamel (brunlige fronter). Strøkent! Kjøkkenet er oppgradert og har rikelig med skap- og benkeplass med en rekke høy-skap, god høyde mellom under- og overskap og stor, kjekk kjøkken-øy. Underlimt vask samt integrert kjøl/fryseskap, platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. - Bygget og leiligheten har nyere byggeår, oppført i 2014. - Leiligheten er betydelig påkostet fra standard utbygger. - Gjort endringer som har gitt praktisk, luftig planløsning. - Fjernet vegg mellom gang/stue, utvidet hovedsoverom. - Oppgradert og lagt en-stavs slottsplank "Autentisk Eik". - Samme utførelse på sokkel- og gulvlister som på gulvet. - Betydelig påkostet kjøkken, god skap- og benkeplass. - Oppgradert med skyvedørsgarderobe i gang og sov 1. - Oppgradert med downlights gang, sov 1, bad og i stue. - Oppgradert bad med andre fliser og med badekar/dusj. - Gardin-skinner i tak og gardiner som dekker hele stuen. - Moderne med balansert ventilasjon/automatsikringer.

Beliggenhet

Denne leiligheten i Spannalia 27F har flott beliggenhet i tredje og øverste etasje med fritt utsyn. Fra stuen og kjøkkenet har en utgang til svært solrik og overbygd terrasse mot sør/vest. Her kan en nyte solen under tak fra ca. kl. 13:00 til langt på kveld. Ønsker en å nyte morgensolen kan en trekke på terrassen like utenfor inngangsdøren til leiligheten. Prosjektet Spannalia er et prosjekt for den som ønsker å bo sentralt på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Norheim bor en midt i smørøyet med de fleste fasiliteter en kan ønske seg innenfor gangavstand. Området rundt er enda i utvikling og vil tiltrekke seg flere bedrifter i årene fremover. Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King. For den turglade har en turområde i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i Norheimskogen. Kort vei fra leiligheten til populære Norheim barnehage. Leiligheten forøvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn. Ellers kort avstand ti Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover gjennom ny rundkjøring, en får da Spannalia med leilighetskomplekser på venstre side av veien. Følg veien og en vil få Spannalia 27 som fjerde bolig på høyre side av veien. Leiligheten ligger i tredje og dør lengst vekke fra veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport eller på felles-parkering for sameiet.

Oppvarming

Varmepumpe i stue og varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklamper medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 825
Total kr 4 047

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette