AVALDSNES - Enebolig med sentral beliggenhet på Avaldsnes - Eiendommen har flott utsikt - Nærhet til barnehage og skole - Carport!

Dalabrekkå 48

Primærrom 65 m²
Bruksareal 104 m²
Tomt 323,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Prisantydning kr 1 400 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig med sentral beliggenhet! - Kort avstand til barnehage, skole og butikk - Eiendommen har flott utsiktbeliggenhet - Stor terrasse like ved kjøkken - Boligen oppgraderingsbehov - 2 soverom - Dobbel carport

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang og soverom x2. Parker bilen i carport som har plass til 2 biler, og ta deg videre inn i Dalabrekkå 48. Bad av eldre dato, med belegg på gulv. Dusjnisje. Stue av grei størrelse, og man har her plass til både spisestue og tv-krok. Fra stuen har man flott utsikt til sjø, og direkte utgang til skjermet terrasse. I stuen holder får man den rette varme og kosen fra nyere vedovn. Kjøkkenet har grei standard, og man har gjennomgående bruk av parkett i stue og kjøkken. Kjøkken fronter i mørk tre. Nytt vindu er satt inn i dette rommet. I loftsetasjen har man to soverom av god størrelse. Kjelleretasjen er uinnredet, og fungerer som vaskerom/bod. Her har man egen inngang fra veg. Stor og god carport under terrasse, hvor man får plass til 2 biler. Huset har generelt et etterslep på vedlikehold og boligen trenger en del oppgraderinger.

Beliggenhet

Dalabrekkå 48 ligger meget fint til i rolige omgivelser sentralt på Avaldsnes. Flott utsikt fra eiendommen, ut over Bøvågen! Den svært sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Fra Karmsund bro: følg RV-47 sørover, og ta tredje avkjørsel i rundkjøringen med Avaldsnes sentrum, og rett gjennom neste rundkjøring. Like etter den andre rundkjøringen tar man av første veg inn til venstre inn på Dalabrekkå. Følg vegen ca 250 m, og ta til venstre opp bakke. Boligen kommer rett frem. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I carport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. -

Omkostninger

Tinglysing skjøte kr 525
Tinglysing panteobligasjon kr 525
Attestasjongebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette