KOPERVIK - Enebolig over 3 plan m/flott sjøutsikt - 3 soverom

Skansebakken 8

Primærrom 89 m²
Bruksareal 136 m²
Tomt 554 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 350 000

Beskrivelse/detaljer

- Eldre enebolig over 3 etasjer (grovkjeller) - Flott sjøutsikt - Rolig og barnevennlig beliggenhet - Gåavstand til barnehage, barneskole og sentrum - Pent IKEA-kjøkken (ca 2008) - Skiftet gulv på loft i senere tid (ca 2010) - Malt diverse rom i senere tid (ca 2010) - 3 soverom - Boligen trenger noen oppgraderinger

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Kjeller: grovkjeller/vaskekjeller Hovedetasje: gang, bad, stue og kjøkken. Loftsetsje: gang/garderobe og 3 soverom. I følge forrige eier og selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen den senere tid, bl.a: - Pent IKEA-kjøkken (ca 2008) - Lagt nye gulv på loft (ca 2010) - Nye tapeter og malt diverse rom samt gulvlister, vinduskarmer og vinduslister (ca 2010) - Isolert knevegger og delvis isolert i tak i kjeller (2012) - Ny varmtvannsbeholder (2005) - Skiftet innerdører - Nytt stuevindu i 2004 - Automatsikringer (ukjent årstall) Boligen trenger noen oppgraderinger.

Beliggenhet

Beliggende på utsiktstomt i Kopervik. Gåavstand til bl.a: barnehage, barneskole, flotte turområder og sentrum. Kort kjøretur til Ungdomsskole og idrettsanlegg.

Adkomst

Ta inn mot sentrum (Austre Karmøyveg) i rundkjøringen på Eide. Ta deretter første veg til venstre inn på Asaldalvegen. Ta så første veg til venstre inn på Skansebakken. Boligen kommer så på venstre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - I følge Statens vegvesen så kan det komme en ny veg ved boligen (se kart i salgsoppgave). Dette er kun en skisse og det er ikke bestemt om den skal komme, eksakt hvor den evt skal komme eller når dette vil skje.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette