Haugesund - Strøken og innflytningsklar leilighet på 83 kvm - Moderne overfalter, flott bad, tiltalende kjøkken - I 2. etasje med stor, skjermet terrasse på 24 kvm.

Kvalatre 42B

Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 1144 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 560

Beskrivelse/detaljer

Strøken og innflytningsklar leilighet som inneholder gang, 3 soverom, walk-in-closet, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Praktisk planløsning på 83 kvm. Tidsriktige fargevalg, listfrie overganger, meget tiltalende kjøkken, hovedsoverom med walk-in-closet, flott bad og stue/kjøkken med plass til spisebord og sofahjørne. Tilhørende carport og utv. bod. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Moderne leilighet med god planløsning som er tøft innredet i byggets andre etasje. Med nyere byggeår er dette plassen en flytter rett inn i en lettstelt tilværelse. Inneholder entré, walk-in-closet, 3 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg har en utvendig bod i carport som ligger i kort avstand fra leiligheten. Sjeldent romslig entré/gang ønske deg velkommen inn i Kvalatre 42B. Ekstra bred og god passasje i gang skiller seg ut fra en rekke andre prosjekter og gir umiddelbart en god og luftig romfølelse. Her har en god plass til ytter- og skotøy. Moderne med flott, lystonet parkett på gulv, lystmalte vegger og listfrie overganger. En estetisk nydelig leilighet. Leiligheten kan skilte med hele tre soverom. Ett av soverommene faller naturlig som hovedsoverom. Stort rom med skyvedører inn til walk-in-closet. Her har selv den bortskjemte godt med klesplass. Skyvedører har speilfronter. Nydelig, helfliset bad med lyse fliser på vegg og grå på gulv. Varmekabler. Badet er romslig og innehar kvaliteter som dusjhjørne med glassdører, hvit baderomsinnredning og speil med belysning. Annlegget for balansert ventilasjon er plassert her sammen med varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Videre i gang har en god passasje inn til stue og kjøkken. Åpen og luftig løsning med gode vindusflater. Plass til sofahjørne og spisebord for de fleste annledninger. Peisovn sørger for god oppvarming og hyggelig stemning i stuen. Tidsriktig kjøkken fra HTH med god skap- og benkeplass. Hvite fronter og lekre flisevalg mellom under- og overskap. Integrert komfyr, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Praktisk med overskap til tak. Fra stuen har en utgang til lun og delvis overbygd terrasse. Terrassen er av den gode størrelsen og måler ca. 24 kvm. Her kan en trekke ute og nyte varmere dager. Kort oppsumert en estetisk nydelig leilighet med god planløsning og 3 soverom!

Beliggenhet

Her bor en i et nyetablert og trivelig bomiljø nord i Haugesund. Denne leiligheten i Kvalatre 42B ligger fint til mot sør/vest som gir gode solforhold. Kort gangvei til bensinstasjon og Kvalasenteret med bl.a. Rema 1000 butikk, apotek og frisør. Ellers kort kjøreavstand til Haugesund sentrum og alt som følger med. Kort vei til flotte turområder ved Kvalsvik. Turløypene strekker seg over ca. 2. km. Fra nord går en mot Haraldsstøtten og videre inn mot sentrum.

Adkomst

Følg Tittelsnesvegen forbi Statoil på Kvala nordover. Følg veien ned gjennom krapp sving og ta første til venstre ved kraftstatsjon. Følg veien rett frem og ta første vei til venstre. Ta deretter andre vei til venstre. Parker ved fellesparkering og gå til endes å ta vei til venstre. Leiligheten ligger da i bygg nummer fire på høyre side av veien. Andre etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i carport like ved.

Oppvarming

Peisovn i stuen og varmekabler på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Veggfeste til tv medfølger ikke i handelen. - Lamper over kjøkkenbord medfølger ikke i handelen. - Leiligheten er nå utleid og innredninger avviker fra bilder. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette