Haugesund - Bolig på 524 kvm - 2 leiligheter + 3 hybler - Næringsdel på 291 kvm med lager og garasje!

Saltveitvegen 34

Primærrom 383 m²
Bruksareal 524 m²
Tomt 708,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 9
Byggeår 1952
Prisantydning kr 4 690 000

Beskrivelse/detaljer

Spennende eiendom med attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen og i Solvang skolekrets. Stor næringsdel på totalt 291 kvm med lager og garasje på ca. 56 kvm. Godt med parkeringsplasser mot gaten. 3 hybler og 2 romslige leiligheter med 3 soverom. Varierende standard, men jevnlig oppgradert med årene og betydelig påkostet i 2007- 2010. Attraktiv beliggenhet i Solvang skolekrets med kort avstand til byens flotte turområder, barnehager, skoler i alle alderstrinn og med gangavstand til Haugesund sentrum. Velkommen på visning av Saltveitvegen 34!

Innhold / standard

I underetasjen: Etasje på 133 kvm bruksareal og ca. 2,4 m takhøyde. Inneholder trapperom, bod, bod/bomberon, bad med opplegg for vaskemaskiner (til hyblene), teknisk rom og stort rom med malte vegger og fliselagt gulv. Trapp fra garasje/lager 1. etasje ned til underetasjen. I 1. etasje næringsdel: Stort næringslokale med store vinduer og god eksponering mot gaten. Areal på ca. 160 kvm inkludert garasje på 56 kvm med ca. 2,6 m takhøyde. I 1. etasje hybler: 3 hybler med bad og soverom/kjøkken/stue. Hybler 1 og 2 utleid til samme leietaker for kr. 5.500 pr. mnd inkl. strøm. Hybel 3 utleid for kr. 3.500 inkl. strøm. Det er skrevet kontrakt iflg. selger, men muntlig avtale om att leietaker kan flytte når ønskelig uten oppsigelsestid. Nye leiekontrakter må skrives mellom leietaker og ny eier av bygget. I. 2 etasje: Stor leilighet som inneholder gang, vaskerom, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Utgang til sjeldent stor takterrasse med sommerstue. I 3. etasje: Stor leilighet som inneholder gang, bad, 3 soverom (1 trolig ikke godkjent), stue og kjøkken. - Bolig oppført i 1959 som er omfattende påbygd og bruksendret siden byggeår. - Kledning av varierende alder og tak tekket med betongtakstein etter byggeår. - Varierende alder vinduer og fra bl.a. 1977, 1978, 1985, 1997 og på bad fra 2008. - Nye vann og avløpsrør i store deler av boligen, arbeid utført i perioden 2007-10. - Arbeidet gjort av firma og som egeninnsats/faglært vennetjeneste, ingen garanti. - Rikelig med strøm i bygget, tidligere vært solstudio som har stort strømbehov. - Nytt elektrisk anlegg i det meste av boligen, arbeid gjort i perioden 2007 - 2010. - Egen strøm-måler til leilighetene, 3 undermålere mot hybelene, 16 amp strøm. - Garasje/lager har eget sikringsskap med innlagt 3-fase strøm ifølge selger. - Varmtvannstank underetasjen ti hyblene, varmtvannstank 1. etasje til begge leiligheten og næringsdelen. 1 vannmåler på hele bygget. - 2007 - 2010: Nye overflater eller oppusset overflater i leiligheten 2. etasje, oppusset bad og vaskerom (egeninnsats, ingen garanti). - 007 - 2010: Nye overflater eller oppusset overflater i leiligheten 3. etasje, oppusset bad (egeninnsats, ingen garanti), Det presiseres att mye av arbeidet gjort i 2007-2010 er gjort som egeninnsats/faglært vennetjeneste og att det her ikke gis noen garanti for utført arbeid.

Beliggenhet

Saltveitvegen 34 ligger familiært til like utenfor sentrumskjernen. Kort og trygg gangavstand til barnehage, populære Solvang skole og de videregående skolene i Haugesund. En kan ikke bo så mye mer familievennlig enn dette. Eiendommen ligger fint til med sol fra tidlig på dagen til lang på kveld. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Djupaskarvegen østover forbi Haugesund stadion. Følg veien gjennom to kryss og fortsett rett frem. Ta deretter andre vei til høyre innpå Saltveitvegen. En vil da få eiendommen som sjette eiendom på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsmuligheter på egen tomt og med stor garasje på ca. 56 kvm.

Oppvarming

2. etasje: Peisovn (ikke i bruk). Varmekabler bad og vaskerom. 3. etasje: Varmekabler på bad.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet i 2. etasje medfølger. - Fryseskap, integrert komfyr/platetopp 3. etasje medfølger. - Hvitevarer på kjøkken hybler medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette