Søre bydel - Lekker og praktisk 3-roms toppleilighet med utvidet bad og stor innglasset terrasse

Vidars gate 31 B

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 40724 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1962
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 194 017
Totalpris kr 1 684 017
Felleskost kr 3 646

Beskrivelse/detaljer

- - - - - - - - - -

Innhold / standard

Lys og pen 3-roms toppleilighet. Ekstra god takhøyde. Romslig stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Downlights i tak. Dør til innglasset terrasse er flyttet til langvegg for bedre utnyttelse av terrassen, samt stuen. Flott utsikt. Lekkert hvitt kjøkken med integrerte hvitevarer. Stort kjøleskap og fryseskap. Utvidet fliselagt bad med dusj bak glassbyggersten. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler. 2 gode soverom med skyvedørsgarderober. Entre / gang med dørtelefon og speildørsgarderobe i dobbel dybde. Det er varmefolie under gulv for det meste i leiligheten utenom hovedsoverom og bad. Selger har kostet på nye vinduer i stuen. Det er i tillegg en stor kjellerbod.

Beliggenhet

Sentralt beliggende kort avstand til skoler, barnehage, butikker, Raglamyr og Haugesund sentrum med dets fasiliteter. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse.

Adkomst

Ta inn på Vidars gate fra Karmsundsgata, forbi WF Motor. Vidars gate 31 er den første blokken du kommer til.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Det er også montert ladepunkt for el-bil.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette