Kjekk enebolig med stor tomt - Oppgradert de senere år- Flott kjøkken og stue Kjekt og solrikt uteområde

Gavlavegen 2

Primærrom 134 m²
Bruksareal 138 m²
Tomt 830 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1957
Prisantydning kr 1 750 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk enebolig i solrike omgivelser i Vikjå på Torvastad - Boligen har en stor tomt, med en stor hage og terrasse med overbygg - Flott og tidsriktig Marbodal kjøkken fra 2013 - Stor og flott stue med nyoppussede overflater - Boligen har 4 soverom, bad og eget vaskerom, samt hobbyrom - Nyere kledning - Stor terrasse med overbygg på ca 13 kvm - Rolig og attraktiv beliggenhet

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, vaskerom og hobbyrom 1. Etasje: Entre, gang, stue/kjøkken, bad og soverom Loft: Gang og soverom x3 Flott kjøkken fra Marbodal satt inn i 2013. Kjøkkenet har pene hvite fronter med klassisk uttrykk, godt med oppbevaring i skap og skuffer, og åpen løsning inn mot stue. Hvitevarer på kjøkken vil medfølge handelen. På kjøkken og stue er det tapetserte vegger og hvitt panel, samt parkett på gulv. Spotter i tak på kjøkken. Fra stuen kan man ta seg ut til eiendommens kjekke terrasse. Her har det blitt laget et overbygg på en del av terrassen, slik at man også kan benytte den når ikke været viser seg fra sin aller beste side. Overbygget er på ca 13 kvm. I stuen er det spotter i tak over spisestuedel, og oppvarming fra varmepumpe (2013) og vedfyr. Kombinasjonen av lyse overflater og godt med vindusflater, resulterer i at rommet føles tidsriktig, luftig og behagelig å oppholde seg i. Eldre bad med badekar, belegg på gulv og baderomstapet på vegger. Like ved bad ligger en av boligens soverom. Her har man også gode muligheter for å utvide badet noe om man skulle ønske det. I loftsetasjen befinner boligens tre resterende soverom seg. Hovedsoverom av svært god størrelse, og luftig takhøyde. Her er det lyse og pene overflater, med hvittonet laminat på gulv, samt hvitt panel i tak og på vegger. I kjelleretasjen er det god plass. Her er det godt med lagringsplass, muligheter for å benytte som vaskerom, i tillegg til et disponibelt hobbyrom. Utgang fra kjeller via kjellerdør. Eiendommen har et stort uteområde, og en spesielt stor hage. I hagen har man en romslig gressplen, diverse beplantning, og trapp opp til terrasse. Ellers diverse beplantning.

Beliggenhet

Gavlavegen 2 ligger flott til i Vikjå på Torvastad. Her har man direkte nærhet til flotte naturområder, med blant annet fiske, bade og turmuligheter. I tillegg bor man her ikke langt i fra både barnehager, nye Torvastad Skole og Kultursenter, opplyste turstier i Bjørgene og dagligvarebutikk. Kun en kort tur unna har man også tilgang til en av Karmøys flotteste idrettsanlegg, og veldrevet idrettsklubb, Torvastad Idrettslag. Alt i alt en meget attraktiv beliggenhet på Torvastad, med alt hva man til daglig har behov for, like i nærheten.

Adkomst

Fra Karmsund bro følg Storasundvegen helt til Vikjå. Ta av inn på Osnesvegen, og følg vegen ca 350 m og sving til høyre inn på Gavlavegen. Boligen kommer som første bolig på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. Tanken ligger lett tilgjengelig og synlig til like ved inngangsparti.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette