Romslig 3-roms leilighet med meget sentral beliggenhet - Garasjeplass - Stor balkong

Strandgata 142

Primærrom 83 m²
Bruksareal 87 m²
Tomt 243,10 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1997
Prisantydning kr 2 190 000
Andel fellesgjeld kr 16 767
Totalpris kr 2 206 767
Felleskost kr 1 500

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder følgende rom: Gang, soverom, hovedsoverom, bad og stue/kjøkken. Vaskerom. Det medfølger 1 garasjeplass i garasjeanlegget i byggets underetasje. Garasjeplassen kan leies ut om en ikke benytter seg av denne God lagringsplass på loftet. Utvendig bod ved terrasse. Utendørs: stor sørvendt balkong. 1 bod i felles bodanlegg i garasjeanlegget. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse som er sørvendt. Kjøkken fra byggeår. Byggeår: 1998. Hovedsoverommet er av god størrelse. Garderobeskap. Det er 2 soverom i leiligheten. Badet er utstyrt med varmekabler og dusjkabinett. Fliser på gulv og vegger. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox ligger til eiendommen, men er ikke tatt inn i leiligheten. - Porttelefon. - Ventilasjonssystem med gjennomlufting (styres ved kjøkkenet.)

Beliggenhet

Sentrumskjernen av Haugesund - meget sentral beliggenhet med gangavstand til alt sentrum har å by på. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse i sentrum med tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien, gå på kafe og nyt sentrum. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet. Gangavstand opp til til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det medfølger 1 garasjeplass i garasjeanlegget i byggets underetasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 55 150
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 56 320

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette