Pent oppusset enebolig med nausttomt - Nytt kjøkken, bad og gjennomgående moderne overflater - Utsikt

Eikelia 4

Primærrom 194 m²
Bruksareal 215 m²
Tomt 1003,9 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1968
Prisantydning kr 3 390 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Inngang, avdeling med 2 boder (1 ekstra stor) og vaskerom. Ikke innredet: kjellerstue og soverom (ferdigstilles september). 2. Etasje: 4 soverom (1 brukt som kontor), soveromsgang, stue, kjøkken og bad. Nausttomt: Gårdsnummer 115 og bruksnummer 77, 94 kvm. Delvis støpt brygge. Utendørs: garasje, solrik terrasse, hage og nausttomt. Fra stuen er det fin utsikt til Førresfjorden. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, oppvaskmaskin og ekstra bred platetopp. Kvik kjøkken. Årstall: 2016/2017 Pent bad som nylig er renovert. Badet er utstyrt med: dusjhjørne, vegghengt toalett og ny innredning. Rommet er helfliset i behagelige farger og med store fliser. Hovedsoverom har skyvedørsgarderobe. Vindfang med skyvedørsgarderobe. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft (lagt inn i huset, men ikke brukt av nåværende eier). - Tekniske oppgraderinger utvendig: nye vinduer i hele hovedetasjen 2007. Nytt tak i 2016/2017. - Ledningsnett i hovedetasjen er nylig skiftet samt det meste av ledningsnett i underetasjen. - Sentralstøvsuger - Nye automatsikringer i 2016/2017. - Nyere kledning (ekstra isolert 5 cm iflg. forrige eier.) - Oljetank i hagen må enten fjernes eller fylles med masse. Dette er ny eier sitt ansvar. Oljetanken ligger i under terrassen (hjørne i sør/øst).

Beliggenhet

Fin utsiktsbeliggenhet på Kolnes. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom handelssentrum på Raglamyr og i Aksdal. Et svært barne- og familievennlig område med barn i alle aldre på boligfeltet. Trygg og kort gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene, går like ovenfor boligen. I nærområde er det et godt miljø, samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL. Kort vei ned til naust. Med naust til Førresfjorden har en gode bademuligheter. Naustet har brygge.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. En oppe og en nede. På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 84 750
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 85 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette