ÅKREHAMN - Lettstelt og flott leilighet i 2.etasje - Flott beliggenhet i enden av feltet - Landlig men sentralt

Tostemsvingen 12 C

Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 4615 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 800

Beskrivelse/detaljer

- Meget flott leilighet med alt på ett plan (2.etasje) - Usjenert, lettstelt og solrikt - 3 private terrasser - Sentral, barnevennlig, landlig og populær beliggenhet - Mulighet for å bygge garasje - God standard (påkostet da leiligheten ble bygd) - Meget flott beliggenhet i enden på feltet - God planløsning - Fin utsikt - Samme eier siden boligen var ny - 2 soverom (mulighet for 3) - Flott bad m/skjult vaskerom (fliser og våtromsplater ) - Pent kjøkken - Stor stue m/god plass til spisebord - Koffertloft m/gode lagringsmuligheter - Utvendig sportsbod

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: vindfang, bad m/skjult vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom (mulighet for 3). Koffertloft m/gode lagringsmuligheter (lagt gulv i midten) Utvendig sportsbod Mulighet for å bygge garasje 3 private terrasser Boligen ble ferdigstilt i 2007 og holder god standard, bl.a: - Ventilasjonsanlegg - Rør i rør system (vannrør) - Flott bad m/skjult vaskerom (fliser på gulv m/varmekabler og våtromsplater på vegger) - Pent kjøkken m/fliser bak på vegg for lettere rengjøring. Hvitevarer medfølger i handelen. - Parkett i stue er slitt I følge selger så ble leiligheten påkostet i forhold til hva den i utgangspunktet ble levert med da den ble bygget, bl.a: - Gipstak - Downlights - Fliser og varmekabler i vindfang - Oppgraderte lister og tapeter

Beliggenhet

Sentral, barnevennlig og populær beliggenhet i landlige omgivelser i Åkrehamn. Usjenert og solrikt uteområde. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder, kjøpesenter og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 nordover og ta til høyre i rundkjøringen ved Amfi-senteret i Åkrehamn inn på Tostemvegen. Ta 3.veg til høyre inn på Tostemsvingen. Ta så inn til venstre inn på felles parkeringsplass. Leiligheter ligger helt i enden mot sør/øst i 2.etasje.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass. Mulighet for å bygge garasje.

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler på bad, gang og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken samt vaskemaskin og tørketrommel medfølger i handelen (disse er fra 2007/2008, så det er ingen garanti på disse). I følge selger fungerer ikke det ene programmet på oppvaskmaskinen og frysedelen i kjøleskapet iser mye, - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - I følge reguleringskart så er det planlagt en ny vei sør/øst for eiendommen (se kart i salgsoppgave).

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 850
Total kr 3 900

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette