Rekkehus over 2 plan i attraktive Rossabø skolekrets - solrik terrasse mot vest - usjenert hage

Friggs veg 43

Primærrom 107 m²
Bruksareal 121 m²
Tomt 3305,00 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1968
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 42 311
Totalpris kr 1 632 311
Felleskost kr 3 800

Visning

tirsdag 11. august 2020 kl. 16.00 til 16.45

Beskrivelse/detaljer

Rekkehus med flott og solrik beliggenhet høyt i terrenget, sentralt i Haugesund. Inneholder bl.a. 3 soverom, bad, WC og vaskerom, kjøkken med spiseplass og stue/spisestue med utgang vestvendt terrasse. Utgang fra trapp til usjenert hage med platting, utebod, gressplen og beplantning. 3 boder i 1. etasje. Terrasse bygget ca 1989, vinduer/terrassedører, el-skap og kjøkkenfronter er skiftet. Vedovn og varmepumpe. Forøvrig holder boligen innvendig i hovedsak opprinnelig standard, så oppussing/-gradering må påregnes. Fasaden har blitt jevnlig oppgradert i regi av borettslaget. Attraktiv og sentral beliggenhet i Rossabø skolekrets.

Innhold / standard

1. etasje Vindfang, gang, soverom x 2, bad og vaskerom. Bod x 3 stk. 2. etasje Gang, soverom, wc, kjøkken og stue. Terrasse. Sportsbod i hagen. Terrasse bygget ca 1989, vinduer/terrassedører, el-skap og kjøkkenfronter er skiftet. Vedovn og varmepumpe. Forøvrig holder boligen innvendig i hovedsak opprinnelig standard, og oppussing/-gradering må påregnes. Våtromsrapport oppsummering: Rekkehus i borettslag på 2 etasjer. Boligen fremstår som velholdt, men er nå i en alder som tilsier at oppussing generelt må forventes. Kjøper overtar da en bolig som fungerer greit til sitt bruk, men svikt pga normal elde og slitasje må da forventes. TG2 er gitt for bad, vaskerom og kjøkken. Se vedlagte rapport for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Friggs veg 43 ligger tilbaketrukket til i et rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Fri beliggenhet høyt i terrenget. Gangavstand til barnehage, attraktive Rossabø barneskole og Håvåsen ungdomsskole. Kjekk og sentral beliggenheten med kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Like ved har en stort treningssenter, barnehage, bowling, bensinstasjoner og en rekke butikker. Spasertur inn til Haugesund sentrum med alt som medfølger. Kort kjøretur til alt på Haugelandet både sentrum, Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliter. Gode bussforbindelser.

Adkomst

Fra Opel-bygget kjør nordover på Valhallgata. Når en får blokk på venstre side av veien, ta første vei til høyre. Følg veien rett frem opp bakke og hold helt til høyre opp bakken. En kjører da inn i Friggs veg og vil få rekkehuset på høyre side av veien. Det anbefales å parkerer på den store parkeringsplassen i forkant av rekkehusene ved visning.

Parkeringsforhold

På egen grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Eiendommen selges på vegne av slektning på aldershjem. Det informeres om at selger har begrenset kunnskap om eiendommen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 3 593
Total kr 4 553

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette