Veldetun - Lettstelt kjedet enebolig med alt på ett plan og sjøutsikt. Carport

Prestanesvegen 49

Primærrom 94 m²
Bruksareal 100 m²
Tomt 334 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1999
Prisantydning kr 1 990 000

Innhold / standard

Meget praktisk og innholdsrik bolig i rekke med alt på ett plan. Livsløpstandard. Carport som også dekker over inngangsdør slik at en kan gå tørrskodd inn i boligen. Utebod ved carport. Boligen inneholder entre/gang med garderobeplass. Luke opp til koffertloft. Innvendig bod. 2 gode soverom med skapplass. Bad/wc med fliser på gulv og våtromsplater på veggene. Varmekabler. Dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Stort kjøkken med pen eik kjøkkeninnredning. God skap og benkeplass. Plass for stort spisebord. Utgang til frokostterrasse med morgensol. Romslig stue med god plass for spisestue og sofagruppe. Vedovn og varmepumpe. Utgang til lun og fin terrasse med sjøutsikt og gode solforhold.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget barnevennlig område på Veldetun. Rolig strøk med kort avstand til barnehager, skoler og butikk, samt andre servicetilbud.Videre er det flotte turområder, badeplass og lekeplass i nærheten og utsikt til Karmsundet.

Adkomst

Fra Avaldsnes kjør nordover mot Kopervik. Når en kommer til rundkjøring ta inn til venstre på Veldetun. Følg veien rett frem og hold til venstre. Ta 6 vei til høyre. Eiendommen ligger da på venstre side. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Carport med plass til en bil. For øvrig parkering på egen grunn.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stuen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette