Modernisert enebolig på romslig tomt - Pent kjøkken og bad - Se video

Hestmyrvegen 3

Primærrom 110 m²
Bruksareal 161 m²
Tomt 931,40 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1955
Prisantydning kr 2 690 000

Innhold / standard

Boligen inneholder følgende rom: 1. Etasje: stue, kjøkken, bad og gang. 2. Etasje: Soverom, soverom og hovedsoverom. Underetasje: Kjellerrom og boder. Utendørs: enkel garasje. Romslig tomt. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Listefritt, gipset himling og downlightsbelysning. Matt hvitt kjøkken med følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkenet er fra år 2018. Røropplegget ble byttet i forbindelse med nytt kjøkken. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse. Det er totalt 3 soverom i boligen. Badet er utstyrt med fliser på gulv og plater på veggene. Nytt røropplegg. Badet ble pusset opp år 2016. Generell informasjon om boligen: - Laminat på gulv. Gipset vegger og listefritt til taket. Ny belysning hele 1. Etasje med led-lys. - Tekniske oppgraderinger utvendig: ny kledning, noen nye vinduer, tak var nytt i 1985 i forbindelse med tilbygget. - Boligen er etterisolert. - Automatsikringer og nytt ledningsnett fra 2016 til 2019.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til på Norheim like ved idrettsanlegg, barneskole og et av distriktes flotteste turområder. Meget barne- og familievennlig område.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstun. Det er også en enkel garasje på eiendommen.

Oppvarming

På bad er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 67 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 68 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette