TORVASTAD - Ny og lekker enebolig i rekke i attraktive omgivelser - Lave kjøpsomkostn. - 4 soverom, 2 bad!

Fagervollvegen 38 B

Primærrom 153 m²
Bruksareal 175 m²
Tomt 1171 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 4
Byggeår 2017
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Ny enebolig i rekke i attraktive omgivelser på Torvastad - Lave kjøpsomkostninger (kun dok. avgift av tomteverdi!) - Boligen har gjennomgående gode kvaliteter! - Lekkert Kjøkken levert fra HTH med kvalitetshvitevarer fra Whirlpool. - Boligen har 4 soverom, 2 bad og stort vaskerom. - Utstrakt bruk av fliser og parkett på gulv - Boligen er bygget med mye bruk av vedlikeholdsvennlige produkter. Blant annet Møre Royal kledning uten pigment. - Stor og delvis overbygget takterrasse - Lukket garasje og carport - Populære barnehager og nye Torvastad skole og kultursenter innen kort avstand - Kort avstand til alt hva man til daglig vil ha behov for

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, bad, stue, soverom x3 og vaskerom. 2. Etasje: Stue/kjøkken, bad, soverom og walk-in-closet. Det første som tar en i mot denne nøkkelferdige boligen i Fagervollvegen 38 B, er en romslig gang med store gråtonede fliser på gulv (60x60 cm). Gjennomgående delikate fargevalg i samtlige rom. Boligen har i alt 4 soverom, alle av god størrelse. Hovedsoverom i overetasje med eget Walk in closet, hverdagsluksus! Flott to-Stavs hvittonet eikeparkett i soverom, stuer og kjøkken. Flott peis som hovedvarmekilde i andre etasje. Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Store vindusflater og utgang til terrasse. Sammen gir disse løsningene en utrolig flott og luftig følelse. Virkelig et rom det er behagelig å oppholde seg i. Listefrie overganger mellom vegg og helsparklede tak. Boligen bærer generelt et preg av at her har man brukt gode kvaliteter hele veien gjennom, og at ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Dette viser seg fra gode planløsninger, særegent fasadeuttrykk, fargevalg, praktiske og stilrene innretninger på kjøkken, og helt ned til små detaljer som spikervalg. Flott HTH-kjøkken med hvite fronter og gråtonet benkeplate. Stor kjøkkenøy med muligheter for også å benyttes som spiseplass. Kjøkkenet har god plass for oppbevaring i skap og skuffer. Spotter over benkeplate og nedfelt vask. Integrerte hvitevarer fra Whirlpool, hevet komfyr og stor platetopp med «flexicook». En lekker detalj på kjøkkenet er ventilatoren man her har valgt. Den er innfelt i taket, for ikke å være dominerende og skjemmende i rommet. Denne styres enkelt med fjernkontroll, og er svært effektiv. Spotter i tak på kjøkken. Fasadekledning i Møre Royal uten pigment. Dette er en kledning som eldes fint, og får med tiden en patina som gir et flott uttrykk på boligen. Boligen er også bygget med en luftet takkonstruksjon, fremfor et kompakttak som mange velger. Denne måten å bygge på vil være en ekstra trygghet mot lekkasjer. Selv om boligene ha mange likhetstrekk, har hver fasade sitt unike trekk. Utbygger har tenkt nøye gjennom fasadens utseende, for på best mulig måte skape et koselig og gjennomført gatetun. Boligen har balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Fagervollvegen 38 B ligger fint til i meget rolige og attraktive omgivelser, i et nyetablert boligområde på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Ta av nordover like etter Karmsundbru. Følg Storasundvegen ca 3,7 km, og ta så til venstre inn på Fagervollvegen like ved Espira barnehagen. Kjør forbi barnehagen, og ta første til venstre. Følg vegen et par hundre meter og ta igjen første til venstre. Boligen kommer på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. Varmekabler i samtlige rom med fliser på gulv. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette