Åkrehamn - Enebolig med potensial og sentral beliggenhet.

Rådhusvegen 117

Primærrom 116 m²
Bruksareal 163 m²
Tomt 465 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 1946
Prisantydning kr 1 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Sentral beliggenhet - Kort avstand til Åkrehamn sentrum, kaien og barneskole. - Gangavstand til vakre Åkrasand - Boligen har behov for renovering.

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Kjeller: Gang, vaskerom og 4 boder. Store vinduer og egeninngang til kjeller. Hovedetasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken og soverom. Loft: Gang, soverom og bod. Boligens alder og tilstand tilsier at huset anses som et renoveringsobjekt. Det er nyere gulv i vindfang og gang i hovedetasjen. Stue har belegg på gulv og lys tapet på veggene. Kjøkkeninnredning er av eldre dato, her er det belegg på gulv og tapet på veggene. Soverom har tapet på veggene og teppe på gulv. Baderom har gulvbelegg og våtromstapet. Innredet med vask, badekar og wc. Soverom i loftsetasjen har belegg på gulv og tapet på veggene. Utgang til balkong. Kjeller har inndelt rom, men ikke innredet. Her er det egen inngang og store vinduer som gir godt daglys.

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet i Åkrehamn. Gåavstand til alt en trenger, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, flotte turområder og kjøpesenter.

Adkomst

Ta vestover i lyskrysset ved Åkra bilimport inn på Rådhusvegen. Boligen kommer så på høyre side etter ca 350 meter.

Parkeringsforhold

God parkering på eiet tomt.

Oppvarming

Vedovn i stue ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette