Haugesund - Velholdt, sentral tomannsbolig - 2 leiligheter med 3 soverom - Garasje!

Salhusvegen 102

Primærrom 209 m²
Bruksareal 270 m²
Tomt 448 m²
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1937
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

Hel tomannsbolig med sentral beliggenhet sør i Haugesund. Leilighet 1. etasje inneholder gang, bod, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Leilighet 2. etasje inneholder gang, 3 soverom, vaskerom, bad, stue og kjøkken. Leilighet 1. etasje var utleid frem til 01.06 for kr. 8.200 og leilighet 2. etasje er utleid for kr. 7.700. Uinnredet under- og loftetasje med takhøyde på 2,16 og 2,10 m. Velholdt og jevnlig vedlikeholdt eiendom med vinduer fra 2017 og malt fasade i 2017. Leilighetene med nye kjøkken, oppussede overflater og nylagte gulv. Garasje. Velkommen på visning av Salhusvegen 102.

Innhold / standard

1. etasje: Gang, bod, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Utleid for kr. 8.200 frem til 01.06, står i dag tom. 2. etasje: Gang, vaskerom, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. Utleid for kr. 7.700 eks. strøm inkl. tv og internett. - 1 mnd oppsigelse. Underetasjen: Gang, 5 boder og vaskerom. Målt på 2 punkter: Takhøyde 2,164 m og 2,183. Loftsetasjen: Gang, bod og 2 tidligere soverom (ikke godkjent). Stigende takhøyde opptil ca. 2 m. - Velholdt og oppgradert hel tomannsbolig oppført i ca. 1937. - Malt hele fasaden til tomannsboligen i 2017 og med skifer-tak fra byggeår. - Skiftet de fleste vinduer 1. og 2. etasje i 2017. Eldre vindu i loft- og underetasjen. - Lagt nytt gulv av korkvinyl på alle rom i begge leilighetene i 2017. - Leilighetene har oppussede vegger enten malt eller påført ny smart-panel i 2017. - Satt inn nytt IKEA kjøkken med grå-fronter i begge leilighetene i 2017. - Begge badene med nymalte vegger, ny innredning og nye dusjkabinett 2017. - Sikringsskap med automatsikringer og egne målere i begge leiligheten. - El-kontroll i ca. 2016/2017, feil i rapport utbedret. - Varmtvannstank i underetasjen fra 1997 og 2013. - Ny terrassedør i nord og nytt dekke på lufte-terrasse i 2017. - Innlagt tv og internett fra Altibox.

Beliggenhet

Attraktiv eiendom med sentral beliggenhet i Haugesund. Kort vei til det aller meste, svært sentralt i Haugesund. Sykkel/gangavstand til Haugesund sentrum og Høyskolen Stord/Haugesund. Gangavstand til treningssenter om en skulle ønske det. Rett over veien finner en ny dagligvarebutikk. Skulle en ha behov for å gjøre ytterlige ærend, er det knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter). Kort avstand til Rossabø Kirke og med gangavstand til skoler i alle alderstrinn. Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover og passer Karmsund videregående på høyre side av veien. Når en får Kiwi butikk på venstre side av veien ta første vei høyre. En vil da få Salhusvegen 102 som første bolig på venstre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt eller i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmeovn bad 1. etasje. Varmekabler bad 2. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap 1. etasje medfølger i handelen. - Oppvaskmaskin og komfyr 2. etasje medfølger i handelen. - Det vil bli ryddet ut av boder i kjeller. For øvrig anses boligen som utvasket. - I begge leilighetene er den ene stuen gjort om til 2 soverom. Originale tegninger viser 2 stuer og 1 soverom. Pr idag inneholder begge leiligheter 1 stue og 3 soverom. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette