Lys og lekker leilighet i første etasje- Boligen er velholdt og har livsløpsstandard - 2 soverom!

Sandskeivegen 48 A

Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 6123,5 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 710

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk og lettstelt selveierleilighet i rolig område - Gjennomgående delikate og lyse overflater. Parkett i de fleste rom, fliser på bad. - Boligen har livsløpsstandard - Leiligheten fremstår som godt holdt, og har flere oppgraderinger fra standard - 2 soverom av god størrelse. Hoved-soverom med inngang til vaskerom - Flott helfliset bad med god plass. - Romslig åpen stue/kjøkkenløsning. I stuen har man vedfyr. - Arealeffektiv og praktisk romfordeling - Lekeplass like ved - Utvendig sportsbod

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad, vaskerom, soverom x2 og stue/kjøkken. Parker bilen på fast biloppstillingsplass i asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne lyse og praktiske leiligheten. Leiligheten ligger lettvint til i første etasje, like ved parkeringsplassen. Her er det trappefri adkomst! Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken. Selger har oppgradert parkett, som er gjennomgående i de fleste rom i leiligheten. Parketten er noe lysere enn standard. Det er også vedfyr i stue, som sørger for både den rette varmen og stemningen. Utgang til leilighetens terrasse fra stuen. Kjøkkenet er praktisk og pent, med hvite fronter og integrerte hvitevarer. Levert av Drømmekjøkkenet. Det er nok av lagringsplass i kjøkkeninnredning, og godt med naturlig arbeidslys fra vindu like over kjøkkenbenk. Flott fullfliset bad, med mørke fliser på gulv og hvite på vegg. Dusjkabinett og badersomsinnredning i hvit utførelse. Stort speil på vegg. Fra baderommet har man inngang til gang og hoved-soverom. Hoved-soverommet er av god størrelse, og man har her samme flotte parkett på gulv, samt delikate fargevalg på vegg. Det er montert opp en praktisk skyvedørsgarderobe, hvor man uten problemer får plass til alt man har av klær. Inngang til vaskerom. Barne-soverom like ved. Samme gode standard også i dette rommet. Balansert ventilasjon. Det er i utgangspunktet lagt opp til gjennomgang fra vaskerom til både stue og soverom. Selger har valgt å stenge igjen dør til stue, for å få en mer praktisk løsning på vaskerommet. En kan nå bruke denne veggen til å sette opp hyller, reoler etc. Se plantegning vedlagt salgsoppgaven for å se hvordan utbygger planla løsningen her. Det er lagt inn fiber fra Altibox i leiligheten. Selger har nylig bygget ut terrassen, hvor man har utgang fra leilighetens stue. Denne er virkelig stor, og her skjermer man seg godt fra naboene.

Beliggenhet

Meget kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Her har en korte avstander til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man nevne barnehage, skole, turområder, kjøpesenter og sentrum. Alt dette ligger like i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Biloppstillingsplass og godt med gjeste-parkering på fellesarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Selger har observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette