VISNINGSHELG! Haugesund - Innholdsrik enebolig - Solvang skolekrets - Nyere kjøkken, bad/toalett 2016/17 - Garasje!

Spannavegen 15

Primærrom 190 m²
Bruksareal 220 m²
Tomt 378 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1917
Prisantydning kr 2 490 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Eneboligen har familievennlig beliggenhet med kort avstand til barnehager, Solvang barneskole og ellers skoler i alle alderstrinn, flotte turområder og Haugesund sentrum. Innholdsrikt over 4 etasjer med hall, gang med oppbevaringsplass, 4 disponible rom, vaskerom, toalett, bad, 4 soverom, kjøkken, mindre loftstue, spisestue og stue. Normalt god standard og velholdt. Nyere automatsikringer, påbygd i 1978, utvidet og nytt kjøkken i 2001, bruksendring i 2002, oppusset bad og toalett fra 2016/2017. Innredningsmuligheter i under- og loftsetasjen med 3 tidligere soverom og kjellerstue. Solrik hage og tilhørende garasje. Velkommen på visning av Spannavegen 15!

Innhold / standard

I underetasjen: Gang med oppbevaringsplass, mellomgang, vaskerom, disponibelt rom innredet som soverom, disponibelt rom innrede som kjellerstue. Underetasjen er varierende innredet og har takhøyde fra ca. 2,0 m - 2,23 m. Gang, mellomgang og vaskerom er ikke innredet og hovedsakelig med betonggulv og vegger eller lignende. Disponible rom er innredet med gulv, vegger og tak. I hovedetasjen: Hall med garderobeplass, toalett, kjøkken, spisestue og stue. I hall som ønsker deg velkommen inn i Spannavegen 15 har en stort gulv-areal med andre god plass til alt av familiens sko- og yttertøy. Oppusset toalett rom med moderne overflater, toalett og innredning. I etasjen finner en stort kjøkken-rom med stort kjøkken og med god plass til spisebord i rommet. Solid kjøkken med medfølgende kjøl/fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin. Herlig, luftig stue som er todelt som de ofte var på begynnelsen av 1900-tallet. En faller naturlig som spisestue med plass til spisebord for alle anledninger og den andre perfekt for stort sofahjørne. Vedovn. Gjennomgående i eneboligen er et luftig preg med gode takhøyder og en rekke store vindusflater for godt med naturlig lys. I 2. etasje: Gang, bad, 4 soverom og mindre loftstue. Takhøyde på 2,5 m og det merkes. Tiltalende, oppusset bad med belegg på gulv og lyse, baderomsplater på vegg, Pen baderomsinnredning med sideskap, overskap med speil, toalett og dusjkabinett. I etasjen finner en 4 gode soverom og det er mindre loftstue. I loftsetasjen: Gang, stort lagringsrom, 3 boder og 2 rom tidligere brukt som soverom. - Ærverdig enebolig/villa oppført i ca. 1917 som er påbygd i 1978. - Det ble opplyst i tidligere salgsoppgave att skifer ble lagt om i ca. 1974. - Varierende alder på vindu i eneboligen, det registreres vindu fra 2000 på kjøkken, disponibelt rom og kjellerstue. - Sikringsskap i underetasjen og i hoved-delen, det er nyere automatsikringer og nyere inntak i hoved-delen av eneboligen. - Toalett oppusset i 2016 med belegg på gulv, baderomsplater på vegg, ny innredning og toalett. - Flott kjøkken som ble satt inn i 2001. - Bad oppusset i 2017 med ny sluk i gulv, belegg på gulv og baderomsplater på vegg. Ny, flott innredning, sideskap, overskap, toalett og dusjkabinett. Arbeid belegg utført av MP Service AS, vegger utført som egeninnsats. - Sentralstøvsuger i eneboligen, slangen antas att trenger utskiftning. - Det er innlagt tv og internett fra Canal Digital. Det er varslet att det kommer GET-fiber i gaten.

Beliggenhet

Spannavegen 15 har barne- og familievennlig beliggenhet sentralt i Haugesund, like ved Vardafjell videregående skole. Fra eneboligen har barna trygg gangavstand til populære Solvang barneskole. Ellers kort avstand til skoler i alle alderstrinn og en rekke barnehager. Eiendommen ligger fint til med sol fra morgen til langt på kveld. Solen kan nytes i bakgård, på terrasse eller i hagen mot vest. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Fra rundkjøring i Karmsundgata ved sykehuset følg veien sørover å ta første avkjørsel til venstre innpå Stavangergata. Følg veien gjennom kryss og en får Stavangergata 23 godt synlig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Oppvarming

Eldre vedovn i stue, hovedsoverom og kjellerstue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøl/fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette