Førland - Nyere (2010) enebolig med dobbel garasje - Nydelig utsikt utover Førlandsfjorden - 2 bad

Eikelund 82

Primærrom 142 m²
Bruksareal 142 m²
Tomt 469,3 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2010
Prisantydning kr 3 190 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang med tidligere soverom, bad, vaskerom, soverom og kjellerstue/soverom. 2. Etasje: Stue/kjøkken og hovedsoverom med eget bad. Utendørs: Stor garasje. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har imponerende takhøyde og nydelig utsikt utover landskapet og Førlandsfjorden. Store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til terrasse som er sørvest og med glassrekkverk. Hvit høyglans innredning fra Marbodal med fliser over kjøkkennbenken. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Side by side kjøleskapet medfølger. Hovedsoverommet har tilgang til eget bad. Det er totalt 3 soverom i boligen. I hallen/inngangspartiet nede har det tidligere vært soverom nr 4. Begge badene er helfliset og holder god standard. Det ene badet har dusjnisje, det andre har boblebad. Stor og romslig hall nede med fliser på gulv. Rommet kan godt brukes som ekstra stue for de minste. Generell informasjon om boligen: - Mulighet for Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. Ligger i tomtegrense/på tomten(ikke tatt inn i boligen) - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon - Mulighet for kjøp av båtplass i Førlandsfjorden. Konferer megler

Beliggenhet

Beliggende i naturlige og idylliske omgivelser sentralt på Førland. Boligen ligger som siste bolig i et relativt nyetablert boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Det er opparbeidet lekeplass på feltet. Fra boligen er det kort avstand til barnehage, Førland skole og fjorden med bademuligheter. Ønsker en å bo litt utenfor sentrumsområdene, i landlige omgivelser, da er Førland midt i blinken. Her har en 6 minutters kjøretur til Aksdal, 15 minutter til Raglamyr.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstun og garasje.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gangen, men ikke den delen som tidligere var soverom. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - En liten del av kledning er umalt, men vil bli malt så snart været tillater det.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette