Rekkehus med helt spesiell utsiktbeliggenhet - Store uteområder - Alt innhold du trenger på ett plan

Asparsletta 33

Primærrom 130 m²
Bruksareal 154 m²
Tomt 214,6 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2002
Prisantydning kr 2 850 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, bad, hovedsoverom, stue og kjøkken. Underetasje : soverom, soverom, bod (brukt som soverom), bad, gang og bod. Utendørs: to store terrasseflater med nydelig utsikt utover Aksdalsvannet. Beskrivelse av innhold og standard: Det første du legger merke til når du kommer inn i stuen er utsikten. Det blir ikke stort bedre enn dette. Du ser stort sett bare Aksdalsvannet med et spennende fargespill som endrer seg fra sesong til sesong. I stuen er det montert vedovn. Det er åpen løsning til kjøkken og god plass til spisebord. Kjøkkenet har hvite fronter og fliser over kjøkkenbenken. Hovedsoverommet er i hovedetasjen/inngangsetasjen. I samme etasje er det bad. Dette gjør at du har alt du trenger til daglig på samme plan. Nede er det 2 soverom. I tillegg til disse rommene er det en bod som er blitt brukt som soverom, men som ikke er godkjent til dette bruket. I dette rommet er det satt inn et vindu mot gangen for lysinnslipp. Badet oppe er utstyrt med en enkel søylevask og badekar. Badet nede er av god størrelse og er utstyrt med dusjkabinett og varmekabler i gulv. Vaskerommet i underetasjen har utslagsvask og sluk. Gangen er stor og romslig. Her har du en lekker speilgarderobe som gjør det enklere å holde gangarealet pent og ryddig. Det er tilgang til kryploft hvor det er lagt plater på deler av gulvet. Parkering i carporten like ved inngangen. Ute er det 2 terrasser begge med meget stort areal og begge med fantastisk god utsikt. Uteområdene er funksjonelle og det er trapp ned til den nederste terrassen og kort vei ned til vannet. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger

Beliggenhet

Asparsletta - populært boligområde på Frakkagjerd. Her bor du i et rolig og etablert område i et av de nyere boligfeltene på Frakkagjerd. Kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall. I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Ønsker du en ekstra lang og fin tur går det tursti rundt vannet. Stien starter borte med barnehagen like ved ungdomsskolen. Nærmeste dagligvarebutikk er Spar, i tillegg til at Coop Extra heller ikke er så langt unna. På samlingsplassen ved Aksdalsvatnet, som er rett rundt hjørnet, er det fotball-løkke, badeplass og sittegrupper. Det er 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal. Denne boligen har en fantastisk utsikt mot Aksdalsvatnet og en nærmest suveren beliggenhet.

Adkomst

Fra Haugesund, kjør mot Aksdal. Ved rundkjøringen på Frakkagjerd ved Coop Extra, ta inn til høyre. Følg veien og ta tredje avkjørsel til venstre inn mot Asparhaug. Følg veien og hold til høyre, og ta så til venstre ned mot Aksdalsvatnet. Nesten ved enden på feltet ta til høyre mot vannet. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport.

Oppvarming

Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Det er varmekabler på badet nede. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr og kjøleskap medfølger ikke. Oppvaskmaskin, ventilatorhette og varmtvannstank er fra byggeår (2002) og har ikke lenger garanti. Selger tar ikke ansvar for tilstanden eller levetid til produktene. - Samtlige fastmonterte hyller + lamper og rammelister tas med av selger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette