Haugesund - Innflytningsklar, sentral leilighet - 2 soverom - Renovert i 2016 med nytt kjøkken og helfliset bad!

Skillebekkgata 26

Primærrom 43 m²
Bruksareal 52 m²
Tomt 3782 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1920
Prisantydning kr 1 250 000
Felleskost kr 806

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar leilighet med urban og sentral beliggenhet i ny-renoverte "de tusen hjem". I lys 1. etasje og inneholder gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. God standard med nytt sikringsskap, rør-i-rør system, tidsriktige fargevalg og gulv, flott og helfliset bad og tiltalende kjøkken med integrerte hvitevarer. Stor bod på 9 kvm i underetasjen. Velkommen på visning av denne leiligheten i "De tusen hjem"!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Tidsriktig leilighet med moderne overflater, lyse vegger og med tidsriktig, gråtonet gulv. l gang har en plass til sko og annet yttertøy. Flott, helfliset bad med grå fliser på gulv. Varmekabler. Lyse, hvite fliser på vegg. Dusjhjørne med to glassdører og flott, hvit baderomsinnredning. Vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng, 2 nattbord og garderobeskap. Stort vindu for godt med naturlig lys, gjennomgående i leiligheten. Soverom to med plass til enkeltseng/kontorpult og med garderobeplass. Stue med plass til sofa og med tiltalende IKEA kjøkken med hvite fronter og kjøkkenplater mellom under- og overskap. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Overskap med plass til mikro. Underetasjen: Stor bod. Ned trapp ta første til venstre. Bod som dør nummer 2 til høyre. Bod på ca. 3,5 m x 2,5 m. - Leilighetsbygg oppført i 1920. - Betydelig renovert i 2016. - Lagt, ny gråtonet laminat på gulv - Fornyet/nye vegger og tak i 2016. - Hele leiligheten malt i 2016. - Nytt sikringsskap og rør-i-rør system. - Nytt bad i 2016 og IKEA kjøkken fra 2016. - Oppgradert med ovner på soverom og i stue. - Altibox tv og internett.

Beliggenhet

Skillebekkgata 26 har flott beliggenhet i prosjektet "De tusen hjem". Sentralt plassert i ett attraktivt område i Haugesund. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kvelds-underholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Rundt Haraldsvang finner en eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde. Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass.

Adkomst

Følg Haraldsgata nordover forbi Byparken og videre opp Haugeveien. Passer Hauges skole og i første kryss ta veien rett frem en vil da få Skillebekkgata 26 i første rekke på høyre side. Oppgang nummer fire fra veien og i 1. etasje mot øst. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på fellestomt eller i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Det er parkeringsplasser i offentlig vei like utenfor leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eiendommen er bevaringsverdig og alle utvendige endringer på fasade og tak må avklares med byantikvar.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette