Hemmingstad - 3-roms andelsleilighet i høy 1. etasje - Oppussingsobjekt med nye vinduer. Ingen dok. avgift.

Frøyas veg 4 D

Primærrom 67 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 40724,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1962
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 229 483
Totalpris kr 1 219 483
Felleskost kr 3 962

Beskrivelse/detaljer

Sentralt beliggende kort avstand til treningssenter, skoler, barnehage og butikker. Sykkel-/gangavstand til Haugesund sentrum med dets fasiliteter. Gode bussforbindelser. Gjennomgående andelsleilighet med god planløsning. Inneholder gang med porttelefon, stue med god plass til spisestue og salong. Peisovn. GET Internet/TV. Kjøkken med spiseplass og innredning trolig fra 80-tallet. Komfyr/koketopp og oppvaskmaskin medfølger. Utgang fra kjøkken til solrik og vestvendt terrasse. Enkelt bad med WC, servant og eldre bereder med dusj. 2 gode soverom. Leiligheten bærer preg av elde og slitasje. Tilstand og alder tilsier generelt at leiligheten er moden for renovering / normalt vedlikehold. EL-skap med automatsikringer. 3 boder i kjeller, i tillegg sykkelparkering, avfallsrom og fellesvaskeri.

Innhold / standard

Leiligheten inneholder i 1. etasje gang, soverom x 2, bad, stue og kjøkken. Vestvendt terrasse. 3 boder i kjeller. Oppsummering takstmann: Praktisk innredet leilighet i 1 etasje i Hemmingstad Borettslag. Leiligheten er påkostet noe etter byggeår, men dette er trolig på 80 tallet. Leiligheten bærer preg av elde og slitasje. Tilstand og alder tilsier generelt at leiligheten er moden for renovering / normalt vedlikehold. De elementer som da fungerer greit, har en alder som tilsier at svikt kan oppstå. TG er gitt for bad, kjøkken og VVS pga slitasje og elde. Se vedlagte Våtromsrapport datert 29.09.2020 for mer informasjon.

Beliggenhet

Sentralt beliggende kort avstand til treningssenter, skoler, barnehage og butikker. Sykkel-/gangavstand til Haugesund sentrum med dets fasiliteter og Raglamyr. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse. Flotte friarealer.

Adkomst

Fra Opel-bygget kjør nordover på Vallhallgata. Ta til høyre Valkyriegata ved første lavblokk og så til venstre inn Frøyas veg. Nr 4 er den midterste av de 3 blokkene.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på stor felles parkeringsplass. Korttidsparkering ved inngangen. Borettslaget har 6 ladestasjoner.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peisovn i stue. Eldre varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det foretas ingen ytterligere utvask av leiligheten. Det gis av selger ingen garanti på medfølgende hvitevarer. Borettslaget har i følge styreleder 6 ladestasjoner. Disse er plasser sør for Valkyriegata 17 og vest for Vidars Gate 31. Styret ser på muligheter for flere ladestasjoner. Hver blokk har vaskeri i kjelleren med vaskemaskin og tørketrommel. Beboer belastes et månedlig beløp for bruk av ladestasjon og/eller vaskeri. Kontakt Haubo for eksakte priser. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 3 593
Total kr 4 553

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette