Sjelden, innholdsrik funkisbolig på 226 kvm - Kostbart og delikat innredet - 100 kvm terrasse - Klar for innflytning!

Padlehaugen 42

Primærrom 226 m²
Bruksareal 231 m²
Tomt 744,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2019
Prisantydning kr 5 990 000

Visning

28. august 2019 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

Spennende utformet enebolig som sjelden når markedet. Dette er en enebolig som vanligvis blir bygd av entreprenør på forespørsel fra kunde. Innvendig en drøm med blikkfang og detaljer rundt hvert hjørne. Her har en det siste innen material- og fargevalg, nøye utvalgt av interiørdesigner. En-stavs parkett, "I vinden" fargevalg, tre rålekre bad i mikrosement og tøft kvalitetskjøkken fra Schmidt. Praktisk familie-eneboligen. Utradisjonell planløsning som en ikke ser ofte og som bør oppleves på visning. Innholdsrikt med hall, bi-inngang for familien med god garderobeplass, toalett, vaskerom, 3 bad, 4 soverom + foreldre-avdeling på 33 kvm med to walk-in-closet og bad, kjøkken, hoved-stue og tv-stue. Full utnyttelse av den solrike beliggenhet med ca. 50 kvm atrium 1. etasje og to terrasser i 2. etasje på til sammen 50 kvm utsikt mot sjø. Sol hele dagen! Velkommen på visning av Padlehaugen 42!

Innhold / standard

1. etasje: Hall, bod under trapp, bi-inngang med god garderobeplass, vaskerom, toalett, 2 bad, totalt 3 soverom, hovedsoverom med to walk-in-closet og eget bad, kjøkken og stue. - Stor hall ønsker gjester velkommen, praktisk og stor bi-inngang for familien. - Stort vaskerom med stort gulv-areal som lagd for stor-familien med stor benkeplate og innredning. - Perfekt "finstue" for gjester med plass til stor sofa og spisebord. - Kjøkkenet ligger som hjerte i denne etasjen og en naturlig samlingsplass. - Kjøkkenet har god benkeplass samt rikelig med skap- og skuffeplass. - Mindre barn? Eneboligen har 3 soverom og 2 bad nært hverandre i 1. etasje. - Magisk hovedsoverom med to walk-in-closet og eget bad med walk-in-dusj og ovalt badekar. Et wow bad! - Store vindusflater i terrassedører på både kjøkken og på hovedsoverom som leder ut til det solrike atriumet. 2. etasje: Bad, 2 soverom og stor stue. - Herlig takhøyde i 2. etasje på ca. 2,6 m. - Stor tv-stue om en bruker stuen nede mer som "finstue". - Perfekt etasje om en har ungdom i hus med 2 soverom, bad, stue og skyvedør ved trappen. - Utgang fra tv-stuen til både sør- og vestvendt terrasse med sol hele dagen og sjøutsikt. Utvendig bod på ca. 5 kvm. - Stilren enebolig oppført i 2018/2019 i grå royal-kledning. - Svarte ytterdører og vinduer med svarte utvendig karmer. - Det er fliselagt gulv i hall, vaskerom og på to av badene. - Lagt nydelig en-stavs parkett på alle gulv i eneboligen. - På hovedsoverommet er det lagt eksklusivt teppe på gulv. - Delikat og påkostet bad til hovedsoverom i mikrosement. - Øvrige bad har fliselagt gulv og dusjnisje mot malte vegger. - Moderne listefrie overganger og tøffe fargevalg på vegger. - Schmidt kvalitetskjøkken med svarte fronter og benkeplate. - Gjennomført med svarte sprutplate på vegg, svart vask og armatur. - Kjøleskap, fryseskap, komfyr, oppvaskmaskin og platetopp med takmontert ventilator. - En rød trå i eneboligen med svarte detaljer og dørhåndtak. - Innvendige dører i kompakt utførelse malt i klassisk hvit med svarte håndtak. Dempelist i karm. - Trapp med eik i trinn beiset i samme nyanse som parkettgulv, resten malt i klassisk hvit. - Påkostet belysning med svarte spott-skinner i de fleste tak. - Sokkelbelysning i stue, gang, trapperom og på bad nr. 3. - Vaskerom med stor benkeplate, utslagsvask og 7 seksjoner. - Gjestetoalett med vegghengt toalett og hvit, flott innredning. - Automatsikringer, rør-i-rør system og balansert ventilasjon. - Klargjort fort tv og internett fra Haugaland kraft og Altibox.

Beliggenhet

Padlehaugen 42 har flott beliggenhet høyt i terrenget med fritt utsyn mot vakker natur og med utsikt mot sjøen. Ligger fint i terrenget i forhold til solen og kan by på sol fra tidlig morgen til langt på kveld på en av sine tre terrasse på til sammen 100 kvm. Padlane - nyetablert boligfelt på Padlane. Boligfeltet på Padlane ligger kun 2 km fra Førland. På Førland er det barneskole, barnehage. I dette området er det kunstgressbane, sandvolley og ballbinge. Aksdal sentrum ligger 7 km unna med Aksdal kjøpesenter, stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Det er kort vei til turområder og feltet har en god nærhet til sjøen enten om en skal bade eller prøve fiskelykken.

Adkomst

Fra Aksdal følg skiltning og E39 mot Stavanger. Ta av E39 til venstre ved skiltning til Førland. Passer Førland skole, hold til høyre i neste kryss og kjør over bro. Følg veien til en kommer til oppover bakke med svinger. Når en har kommet et stykke oppover vil en få det nye boligfeltet på Padlehaugen på venstre side av veien. Ta vei inn til venstre og fortsetter en rett frem vil en kjøre på eneboligen Padlehaugen 42. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan du åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side kan du se kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Oppvarming

Varmekabler hall, vaskerom og på badene. Peisovn i stue. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Selger vil stille garanti etter Bustadoppføringsloven § 12. Krav på garanti vil gjelde ved kjøp av nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter ferdigstillelse. - Det tas forbehold om godkjenning og signering på skriv om Skjeggkre/Perlekre. Ta kontakt med megler for oversendelse av skrivet

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette