Enebolig med ypperlig utsikstbeliggenhet - 4 soverom og 2 bad - Carport - 2 uteområder

Dølevegen 76 D

Primærrom 144 m²
Bruksareal 146 m²
Tomt 282 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2013
Prisantydning kr 3 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vindfang, gang, bi-inngang/bod, bad, vaskerom og 3 soverom. 2. Etasje: Stue/kjøkken, soverom og bad. Utendørs: carport, terrasse med utsikt og uteområde i forbindelse med kjøkkenet. Beskrivelse av innhold og standard: Boligen har en gjennomgående god og tidsriktig standard. Gulvene er moderne og det er listefritt opp til taket i alle rom. Det er enstavs eikeparkett (type aged ivory) i alle rom, unntatt bad/vaskerom hvor det er fliser, samt bod. Stuen har utgang til stor terrasse med utsikt utover Førresfjorden og fjell-landskapet. Terrassen er delvis overbygd. I stuen er det vedovn. Matt hvitt gripefritt kjøkken. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: ovn, platetopp og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det plass til spisebord. Fra kjøkkenet er det utgang til uteområde med terrasseflater. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet i overetasjen er helfliset og har dusjhjørne og hvitt høyglans baderomsmøbel. Nede er det et lekkert helfliset bad med mørke fliser på veggene. På dette badet er det badekar. Begge badene har varmekabler i gulv. Praktisk underetasje med bla. bod med ekstra inngang og vaskerom/bod. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Flott utsiktsbeliggenhet på Kolnes. Store vindusflater med herlig sjøutsikt. Beliggende høyt i terrenget med utsyn mot sjø- og fjellandskap. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. Et svært barne- og familievennlig område. Familievennlig boligfelt på Døle med en rekke barnefamilier. Fra Døle har en trygg gangavstand videre til Hestfaret som også er et stort byggefelt med barn i alle aldre. Trygg gangveg til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nede ved Skrevegen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - De to pendel-taklamper som henger i tak, medgår ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette