KONTAKT FOR VISNING Leilighet med 3 soverom og helt trappefri adkomst - Stort kjøkken med øy - Vaskerom - Meget sentralt

Vassbrekkevegen 50

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 5438 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 2 331

Innhold / standard

Denne leiligheten ligger i 2. etasje og har trappefri adkomst fra bakkeplan. Leiligheten inneholder blant annet 3 soverom, stort kjøkken med kjøkken-øy og separat vaskerom. God standard fra 2015 med helfliset bad og kjøkken med integrerte hvitevarer. Beliggenheten ved Raglamyr gjør at det alltid er kort vei til "alt" du trenger i hverdagen i tillegg til at det er gode turområder like i området. Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder følgende rom: gang, 3 soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Utendørs: carport, terrasse og bod. Kjøkken har utgang til terrasse. Stue har luftebalkong. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp, mikrobølgeovn og stekeovn. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 3 soverom i leiligheten. Badet er helfliset og har varmekabler. Dusjkabinett. Separat vaskerom med opplegg til vaskemaskin. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft - Sentralstøvsuger - Varmepumpe - Porttelefon - Balansert ventilasjon - Heis i bygget

Beliggenhet

Vassbrekke/Raglamyr Boligen ligger i et nyetablert boligområde i nærheten av Amandasenteret og Raglamyr handelssentrum. Her har du faktisk alt du trenger av butikker en kort gåtur unna. Ønsker du deg en tur ute i det fri er det løyper rundt Vassbrekkevatnet. Det er ikke mangel på gode turområder da det er flere gode alternativer i nærheten.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i carport i bygget ved siden av.

Oppvarming

Hovedkilde til oppvarming er varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 67 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 68 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette