NY PRIS! Strøken endeleilighet i 2. etasje med 4 gode soverom, stor innglasset terrasse.

Austmannavegen 6 A

Primærrom 82 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 27204,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 4
Etasje 2
Byggeår 1967
Prisantydning kr 1 650 000
Andel fellesgjeld kr 373 477
Totalpris kr 2 023 477
Felleskost kr 4 398

Beskrivelse/detaljer

Meget innholdsrik leilighet som er pent oppusset de siste årene. Inneholder gang med garderobeplass, strøkent bad med gulvflis/kabler og fliser på vegg. stue med plass til spisebord og salong, utgang innglasset terrasse. Kjøkken med IKEA-innredning (2016), hvitevarer og spiseplass. 4 gode soverom. Gjennomgående parkett, fliser i gang og på badet. GET TV/internet. Ny innmat i el-skap i oppgangen. Stor bod i kjeller. Sentral beliggenhet i søre bydel. Kort vei til butikker, skole, barnehage og offentlig kommunikasjon.

Innhold / standard

Lys og fin leilighet med god størrelse og 4 soverom. Fra takstmann; Leiligheten er generelt påkostet de siste 5 årene med nye overflater og ny kjøkkeninnredning. Det ble registrert noe fukt på bad, men dette skyldes trolig dusjing like før takstmann utførte målinger. Av anmerkninger bemerkes det at deler av rør ikke er skiftet ved renovering og at arbeid er utført av privat person. Kjøper overtar derfor denne risikoen. Normalt vedlikehold må for øvrig forventes.

Beliggenhet

Austmannavegen 6A er sentralt plassert i Haugesund med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim/Oasen, Raglamyr og sentrum. Leiligheten ligger i andre etasje og har flott og fri beliggenhet. Solrike dager kan nytes på romslig og innglasset terrasse vendt mot vest. I området har en bl.a. barnehage, skole, butikker, solstudio, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med de fleste fasiliteter og tilbud.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum følg Karmsundgata sørover mot Norheim. I rundkjøring ved Opel- bygget ta til venstre, deretter første avkjørsel til venstre, hold venstre og kjør under hovedveien. Ta deretter første til venstre og følg veien. Austmannavegen 6 A ligger som tredje bygg på høyre side av veien. Første oppgang og i andre etasje. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsplasser på borettslagets fellestomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad.

Diverse

- Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Frittstående hvitevarer medfølger bare dersom dette er særskilt beskrevet/avtalt. Det gis av selger ingen garanti på disse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Kart

Del dette