Vassbrekke - Halvpart av tomannsbolig over 2 etasjer - 2 bad og 3 soverom - Gode solforhold på terrassen

Vassbrekkevegen 8

Primærrom 109 m²
Bruksareal 115 m²
Tomt 2713 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 490 000

Innhold / standard

Boligen går over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Gang/hall, soverom, bad, stue og kjøkken. Loftsetasje: Gang/loftstue, bad,2 soverom. Utendørs: 1 bod i felles bodanlegg. Beskrivelse av innhold og standard: God og romslig stue med plass til både sittegruppe og spisebord. Stuen har utgang til terrasse. Hvit kjøkkeninnredning. Oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap medfølger i handelen. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 3 soverom i leiligheten. Hovedbadet er helfliset og har stor innredning og dusjkabinett.Vegghengt toalett. Badet/toalettet i loftsetasjen har tapet på vegger og belegg på gulv. Mulighet for dusj, men det er ikke montert dusjkabinett/dusjnisje. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Tekniske oppgraderinger utvendig: Nymalt 2014 - Sentralstøvsuger oppe og nede - Varmepumpe

Beliggenhet

Vassbrekke/Raglamyr Boligen ligger i et nyetablert boligområde i nærheten av Amandasenteret og Raglamyr handelssentrum. Her har du faktisk alt du trenger av butikker en kort gåtur unna. Ønsker du deg en tur ute i det fri er det løyper rundt Vassbrekkevatnet. Det er ikke mangel på gode turområder da det er flere gode alternativer i nærheten. Solrik beliggenhet.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På sameiets felles eiendom.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet nede er det gulvvarme. Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette