KOPERVIK - Stor og flott enebolig over 4 etasjer m/garasje - Innredet som 3 boenheter - Tilleggstomt - Flott utsikt

Hans Holsts gate 1

Primærrom 233 m²
Bruksareal 241 m²
Tomt 820,9 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1924
Prisantydning kr 3 490 000

Innhold / standard

Boligen er over 4.etasjer og inneholder: Kjeller: gang, vaskerom, soverom, stue, kjøkken, bad, kontor (brukt som gjesterom) og bod. 1.etasje: gang, mellomgang, 2 soverom, bi-inngang, bad, stue og kjøkken. 2.etasje: gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Loft: gang/kontor og soverom. Garasje (enkel) Uthus (brukt som hønsehus) I følge selger er det gjort store oppgraderinger på boligen de siste år, bl.a: Utvendig: - Ny duk, isolasjon samt kledning (2015) - Hevet tak, isolert samt nye takpanner (2015) - Ny pipehatt (2015) - Nye takrenner og nedløp (2015) - Nye vinduer i 2.etg + loft samt 2 i 1.etg (2015) - Primer på grunnur (2015) - Flislagt trapp (2016) - Nye vannrør inn til hus (2015) - Avløp i gate inspisert og godkjent (2015) - Ny ytterdør samt 2 nye terrassedører (2014/2015) Innvendig: - Nye automatsikringer (3 stk) samt inntak (ca 2006 og 2019) - Innredet kjeller i 2019 - 2 nyere vedovner - Nye gulv (600,- pr kvm i den ene stuen i 2015) - Malt vegger i flere rom - Nye fliser på gulv på det ene badet (2006). - Meislet opp gulv og delvis drenert i kjeller Boligen holder meget god standard med tanke på alder.

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet i Kopervik. Gangavstand til alt en trenger som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder og Kopervik sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra RV-47: ta ned mot Kopervik sentrum ved rundkjøringen på Eide inn på Austre Karmøyveg. Kjør ca 950 meter og ta til venstre inn på Stølebuktvegen. Følg vegen og ta første veg til høyre inn på Hovedgaten og deretter første veg til høyre inn på Skolegaten. Ta så til venstre inn på Hans Holsts gate og boligen kommer så på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og i gate.

Oppvarming

Vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Boenhetene er for tiden leid ut for: Kjeller kr 5500,- + strøm, 1.etasje kr 6500,- + strøm og 2 etasje samt loft kr 8500,- + strøm. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. ” Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.” - Boligen er registrert som enebolig. Boenhet i kjeller er ikke omsøkt og godkjent i Karmøy kommune. Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette