Haugesund - Nyere, innholdsrik enebolig i rekke - 30 kvm terrasse - Carport og gressplen på bakkeplan!

T.H. Skoglands gate 6

Primærrom 132 m²
Bruksareal 140 m²
Tomt 2436 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2012
Prisantydning kr 3 690 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende, nyere oppført enebolig i rekke med barne- og familievennlig beliggenhet på Hemmingstad gård. Inneholder gang, bod, 2 bad, 3 soverom, 2 stuer og kjøkken. I tillegg romslig carport med bod på 8 kvm. Skjermet uteområde på bakkeplan med gressplen og 30 kvm stor terrasse i andre etasje. Sentral beliggenhet like ved barneskole og barnehage. Velkommen på visning av T.H. Skoglands gate 6!

Innhold / standard

Nyere enebolig i rekke i det populære prosjektet Hemmingstad Gård. Her bor en i et trivelig bofelleskap, sentralt og i ett barne- og familievennlig område. Eneboligen har praktisk, kjekk planløsning over to etasjer og inneholder entré, bod, 3 soverom, 2 bad, 2 stuer og åpen kjøkken/stueløsning. Utvendig sportsbod i carport. Med byggeår 2012 og liten slitasje er det ingen hemmelighet at denne eneboligen holder svært god standard. Fasade malt i 2018. Tidsriktig innredet med parkett på alle gulv og lyse veggflater. Moderne med listfrie overganger. Første etasje er innredet med entrè, mellomgang, bod, soverom, bad, stue og kjøkken. Entré med flotte, fliser på gulv og varmekabler ønsker deg velkommen inn i T.H. Skoglands gate 6. Praktisk med fliser på gulv i inngangspartiet, her kan en komme inn med vått ytter- og skotøy. Videre kommer en til luftig mellomgang med plass til sjenk og dør til bod under trappen. Stuen og kjøkkenet i denne etasjen blir fort det naturlige samlingspunktet for familien rundt middagstid. Her kan lekser og middagslaging kombineres. Plass til både sitte- og spisegruppe. Det er satt inn varmepumpe i rommet og en har godt med naturlig lys gjennom en rekke vindusflater. Tidsriktig Norema kjøkken med hvite fronter. God skap- og benkeplass. Kjøkkenplater er lagt mellom under- og overskap. Integrerte komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og medfølgende side-by-side kjøleskap med vann- og isbitfunksjon. Utgang til stor terrasse med belegningsstein og solrik hage. Stort soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med tre garderobeskap. Nydelige bad med vegghengt toalett, badekar med dusj, speil med belysning, opplegg for vaskemaskin, og flott baderomsinnredning. Tidsriktige flisevalg på gulv og med hvite baderomsplater på vegg. Andre etasje: 2 soverom, bad og stue. Herlig stue med gode vindusflater for en god romfølelse og godt med naturlig lys. Plass til både spisebord og sofahjørne. Peisovn sørger for god oppvarming og hyggelig stemning i stuen. Utgang til usedvanlig stor og lun terrasse, som er rett i underkant av 30 kvm. Her oppholder en seg godt skjermet og har en plass litt for seg selv. I resten av andre etasje har en bad og to soverom. Alle soverommene har god størrelse. Et av soverommene i denne etasjen har samme størrelse som soverom i første etasje og er ekstra romslig. Flott, bad med fliselagt gulv og hvite baderomsplater på vegg også i denne etasjen. Varmekabler. Vegghengt toalett, baderomsinnredning, dusjhjørne, speil og to overskap. - Tiltalende enebolig i rekke oppført i 2012. - Innflytningsklar enebolig m/god standard. - Fasaden til eneboligen ble sist malt i 2018. - Balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. - Varmekabler i gang og på begge badene. - Automatsikringer, tv/internett fra Altibox. - Det er parkett på alle gulv og lyse vegger. - Det er installert varmepumpe i stuen.

Beliggenhet

T.H. Skoglands gate 6 har flott og solrik beliggenhet i populære Hemmingstad gård. Enebolig med solrik terrasse og uteområde mot vest. Her ligger alt til rette for å invitere naboer, venner eller familie for nyte solrike dager på den 30 kvm store terrassen. Beliggende like ved Rossabø skole er det ingen hemmelighet at en i Hemmingstad Gård bor veldig sentralt på Haugalandet. Kort avstand til det aller meste! Uavhengig om en trakter ned mot Haugesund sentrum, fasilitetene rundt Raglamyr eller Norheim. Her er en strategisk plassert med kort avstand til ”alt” på Haugalandet. Hemmingstad gård kan ikke sies å være noe annet en usedvanlig barne- og familievennlig. Har en barn, vil en uansett aldersgruppe ha barn i samme alder som en av naboene. Et meget sosialt bomiljø for både barn og voksne. Fra eneboligen har en attraktive Rossabø barneskole i umiddelbar nærhet. Innenfor gang/sykkelavstand har en flotte turområder i Byheiene, Vardafjellet og Djupadalen. Vardafjellet kan skilte med historie og panoramautsikt over Haugesund. Djupadalen er en populær samlingsplass sommerstid med gode bademuligheter, utallige turløyper og flott norsk natur.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover fra Haugesund. Når en passerer Rossabø barneskole på venstre side av veien, ta deretter første vei til venstre. Ta deretter første vei til venstre igjen og er kommet til Hemmingstad Gård. T.H. Skoglands gate 6 ligger da som tredje enebolig på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i carport eller i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Sameiet opplyser at de ikke har felles bygningsforsikring og at dette må besørges av den enkelte seksjonseier. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette