Åkrehamn - Næringslokale med 4 kontorer og 2 lagerhaller - Fantastisk utsikt og beliggenhet - 15 meter kai - Bør sees!

Sjøenvegen 54 A

Bruksareal 348 m²
Tomt 936,3 m²
Boligtype Kombinasjonslokaler
Eierform Eierseksjon
Byggeår 2006
Prisantydning kr 6 590 000

Beskrivelse/detaljer

- 4 kontorer - Spise/ pauserom - Dame og herretoalett - Arkivrom - Resepsjon - 2 lagerhaller - 15 meter kai! - Fantastisk utsikt! - Gode parkeringsforhold

Innhold / standard

Dette næringslokalet er innredet over en etasje og inneholder: gang, 2 lagerhaller, resepsjon, arkivrom, 4 kontorer, spise/pauserom, dame og herretoalett. Moderne og romslige lokaler med flott beliggenhet like til sjøen, og med fantastisk utsikt ut mot Mortholmen. Lokalene ble ifølge selger innredet rundt 2010. Gang og resepsjon med fliser på gulv, kontorer og møterom med flott heltre enstavs parkett, samt betongdekke i lagerhallene. Gjennomgående lyst og pent, med passende møblemang som ifølge selger kan medfølge handelen. 2 romslige lagerhaller med porter, betongdekke og vegger kledd i trepanel. Dette er et gjennomført maritimt næringslokale man kan flytte rett inn i, og ta i bruk med en gang! Bør oppleves for det helt korrekte inntrykket!

Beliggenhet

Flott og sentral beliggenhet på Åkra, med nærhet til sjø. Fantastisk utsikt, gode parkeringsforhold og kai. Kort avstand til det meste av fasiliteter Åkra har og by på.

Adkomst

Fra Nord: Følg Vestre Karmøyveg og ta andre avkjørsel til høyre etter Åkra elektriske, inn Åkravegen. Følg Åkravegen rett frem i ca 450 meter, og sving så til venstre inn på Strandavegen, og ta første til høyre etter ca 150 meter. Følg vegen, og Sjøenvegen 54 vil dukke opp rett frem. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass eller i en av to garasjehaller.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det foreligger en skriftlig avtale mellom selger og eier av kai om kjøp av 15 meter. Disse 15 meter kai vil medfølge handelen. - Selger opplyser at sameiet har en leieinntekt fra et antenneanlegg på taket av bygningen som dekker kostnaden knyttet til drift av pumpeanlegg og bygningsforsikring. Det betales per dags dato ikke inn felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette