Veavågen - NY PRIS. Flott og nyere del av herskapelig tomannsbolig. Opparbeidet uteområdet og garasje.

Homrabronvegen 17

Primærrom 119 m²
Bruksareal 119 m²
Tomt 428,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2014
Prisantydning kr 2 450 000

Visning

23. oktober 2018 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

- Flott herskapelig bolig - Inneholder bl.a 3 soverom, 2 bad, vaskerom og garasje. - Opparbeidet uteområdet med stor terrasse, asfaltert innkjørsel. - Barnevennlig og solrik beliggenhet.

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: hall m/trapp, vaskerom, bad, stue/kjøkken. 2.etasje: Stue, bad og 3 soverom. Loftsluke med stige til høgloft. Boligen er av nyere dato og har lite slitasje og holder god standard. Boligen er innredet i lyse farger. Romslig gang med parkett på gulv og malte vegger. Vaskerom med egen inngang og utslagsvask. Stue med åpen løsning til kjøkken. Parkett på gulv og malte vegger. Utgang fra stue til stor terrasse. Kjøkken har integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Baderom i 1 og 2 etasje har vask i seksjon, wc og dusj. Fliser på gulv og vegger. Soverom og loftstue har parkett på gulv og malte vegger. Loftstue har utgang til balkong.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i barnevennlig område på Salvøy med kort vei til sjøen, lekepark og flott badeplass. Gangavstand til barnehage og barneskole. Det går skolebuss til barneskole og Åkra.

Adkomst

Ta inn mot Veavågen ved Spar/plantasjen-bygget på Veasletta inn på Austre Veaveg. Følg vegen 2,5 km og ta til venstre inn på Østhusneset. Ta deretter første veg til høyre inn på Salvøyvegen. Følg vegen ca 1 km og ta til venstre inn på Søratrevegen. Ta til venstre i neste kryss og deretter første veg til høyre igjen. Boligen kommer så på din høyre side.

Parkeringsforhold

God parkering på eiet tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue, varmekabler på baderom i 1 og 2 etasje. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Ved bygging av garasje har ikke utbygger meldt inn byggesøknad til kommunen. Utbygger er kontaktet og dette vil bli fulgt opp. Ta kontakt med megler for mer info. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Altiboks ligger klart.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette