STOL - Eldre enebolig m/løe og 4772 kvm tomt - Landlige og idylliske omgivelser - Flott utsikt

Nordre Ferkingstadveg 25

Primærrom 112 m²
Bruksareal 165 m²
Tomt 4772,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1930
Prisantydning kr 1 190 000

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Kjeller: grovkjeller som er delt inn i 4 rom Hovedetasje: gang, bad, kjøkken, stue 1 og stue 2 Loft: gang, stue, 2 soverom og 2 boder Uthus/løe Det aller meste på boligen (og uthus) har gått ut på dato og trenger oppgraderinger/renovering. Så her må kjøper forvente totalrenovering.

Beliggenhet

Beliggende i landlige, barnevennlige og idylliske omgivelser på Ferkingstad. Gangavstand til bl.a: sandstrand, idrettsanlegg, barneskole og dagligvarebutikk (Kiwi).

Adkomst

Fra Kiwi-butikken på Ferkingstad: følg RV-47 nordover ca 550 meter og ta til venstre inn på Nordre Ferkingstadveg. Følg vegen og boligen kommer på høyre side etter 250 meter.

Parkeringsforhold

På tomt

Oppvarming

Vedfyring (bør sjekkes) og elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Det opplyses om at verditaksten er eldre enn 6 mnd.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette