RØDAL: Flott hytte med helt unik og usjenert beliggenhet

Røldal 30/156

Primærrom 55 m²
Bruksareal 55 m²
Tomt 1142 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1986
Prisantydning kr 1 600 000

Beskrivelse/detaljer

- Hytta har en helt unik beliggenhet litt for seg selv. Det er såvidt megler kan se, kun denne hytta og en annen hytte litt ved siden som har utsikt både rett opp i skibakkene til Røldal skisenter og også ser stavkirka og sentrum. I tillegg har man utsikt til Røldalsvannet, Hagabekk og Myklastøl. - Hytta er nydelig, men holder enkel standard. Inneholder gang, bod, toalett med biodo, 3 soverom og stue/kjøkken med åpen løsning og utgang til terrasse med kveldssol. Frittstående bodbygg og provisorisk ATV garasje. - Solcellepanel fra 2017 med 2 batterier på totalt 700watt. - Vinterparkering rett etter avkjørsel fra Europaveien. Det tar ca. 15 minutter å gå til hytta fra vinterparkeringen. Om sommeren er det kjøring nesten helt frem til hytta og selger parkerer langs veien rett ovenfor hytta og går da ca. 2-3 minutt ned til hytta.

Innhold / standard

Det er adkomst til hytta via en liten terrasse og overbygg foran inngangsdøra. Gang med garderobe, godt opplegg for både sko og klær. 3 soverom hvorav to av soverommene har køyseng med halvannen seng nede og enkel oppe. Foreldresoverom med fastmontert dobbelseng, klesskap og nattbord. Stue/kjøkken med åpen løsning og utgang til terrasse mot nord/vest og med kveldssol. Bod. Toalett med biodo. Biotoalettet som har spredegrøft. Annet: Frittstående bodbygg foran hytta. Provisorisk ATV garasje som er enkelt bygget (ikke omsøkt). - Hytta er nydelig, men holder nokså enkel standard. - Innvendig har hytta åpen himling og luftig og god takhøyde i stue, kjøkken, gang og soverommene. - Det er brunbeiset rundtømmerpanel på veggene og ubehandlet panel i himlingen. Drager gjennom hytta. - Trolla vedovn. - Kjøkkeninnredning med skaper og benkeplate. - Det er sommervann frem til hytteveggen. Vannet kommer fra elva og har naturlig trykk. - Lakket heltre gulv i hele hytta. - Sprosser på vinduer. - Solcellepanel (nye solceller i 2017) med 2 batteri på 350 watt totalt 700watt. Leverer strøm til belysningen i hytta og mulighet for å lade mobiltelefoner med mer. Man kan også ha TV her.

Beliggenhet

Hytta har en helt unik beliggenhet litt for seg selv. Det er såvidt megler kan se, kun denne hytta og en annen hytte litt ved siden av denne som har utsikt både rett opp i skibakkene til Røldal skisenter og også ser stavkirka og sentrum. I tillegg har man utsikt til Røldalsvannet, Hagabekk og Myklastøl. Saudaveien fungerer som skiløype for langrenn på vinteren da veien er vinterstengt. Planlagt å bygge ny nybegynner-/ tilbringerheis fra litt nedenfor Saudakrysset til påstigningen på ekspressheisen / den nye stolheisen.

Adkomst

Når man kjører nedover svingene fra skisenteret tar man av til høyre inn Fylkesvei 520. Man følger veien ca 700m og parkerer i veiskulder rett ovenfor hytta. Man ser ikke hytta fra parkeringen / veiskulder.

Parkeringsforhold

Vinterparkering 15 minutter gange fra hytta. Sommerparkering 2-3 min gange fra hytta langs veien.

Oppvarming

Vedovn i stua.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hytta er bygget speilvendt av det som viser på de godkjente byggetegningene fra 1986.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette