Usjenert enebolig med garasje og stor tomt

Brubakken 36

Primærrom 99 m²
Bruksareal 151 m²
Tomt 1438 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1965
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen inneholder 4 soverom, bad, kjøkken, stue, ganger og grovkjeller. - Eiendommen er for tiden utleid til firma som leier eiendommen for kr. 7500 per mnd fullt møblert og inkludert kabel-tv. - Det er ny takstein og nyere takrenner. Kjøper bør påregne oppgraderinger. - Eiendommen ligger tett på næringsområde like sørvest for Rubbestadneset sentrum. Kort vei til skole, barnehage, butikker m.m. Kort kjørevei også til Bremnes.

Innhold / standard

1. etg.: Inngang til gang med gulvbelegg og trapp opp til loftsetasjen. Kjøkken med laminatgulv, eldre innredning med halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate og fliser mellom innredningene. Vinkelstue med laminatgulv, vedovn, panelovn, ny terassedør ut til treterrasse på 39 kvm. og to stk. markiser over stuevinduene. Trapperom ned til kjeller. 2. etg.: Gang med belegg på gulv og luke til kaldloft. Bad med belegg på gulv, dusjkabinett, eldre baderomsinnredning, wc, panelovn og våtromstapet på vegger. Soverom1 med laminatgulv, malt panel på vegger. Soverom2 med belegg på gulv, innebygde skaper og tapetserte vegger. Soverom3 med laminat på gulv, innebygde skaper og tapetserte vegger. Soverom4 med belegg på gulv og innebygget skap. Kjeller: Innvendig trapperom ned til vaskekjeller med betonggulv, opplegg for vaskemaskin, vvb er plassert her, sluk. Gang med belegg på gulv, egen utgang. Kjellerrom med betonggulv og betongvegger. - Ny takstein i 2013. - Takrenner og nedløp i aluminium. - Kjøkken og bad bør fornyes. - 2 vinduer på loft er fra 2007 resten fra byggår. Ny ytterdør i pvc fra 2017. - Kledning bør skiftes. - Det elektriske anlegget bør fornyes.

Beliggenhet

Eiendommen ligger tett på industriområde like sørvest for Rubbestadneset sentrum. Kort vei til skole, barnehage, butikker m.m. Kort kjørevei også til Bremnes.

Adkomst

Fra Stord følger man Fv542 mot Bremnes og tar av til høyre mot Rubbestadneset. Herfra kan man enten ta Fv541 et stykke og ta av til Brubakken mot høyre. Ellers kan man ta Innværsvegen rett til eiendommen. Man får da huset på venstre hånd like før man ankommer næringsområdet.

Parkeringsforhold

Enkel garasje med port.

Oppvarming

Vedovn i stua. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette