Solvangen - Lekker og tiltalende 3-roms leilighet i 1. etasje med stor solrik terrasse, heis og garasjeplass

Skjoldavegen 74 C

Primærrom 69 m²
Bruksareal 69 m²
Tomt 4238 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2008
Prisantydning kr 890 000
Andel fellesgjeld kr 1 242 559
Totalpris kr 2 132 559
Felleskost kr 9 119

Visning

26. august 2019 kl. 17:45 til 18:15

Innhold / standard

Meget lekker og velholdt leilighet i byggets 1. etasje med heis. Leiligheten består av entre/gang med porttelefon og garderobeplass. Fliselagt bad med varmekabler og dusjnisje. 2 gode soverom. Innholdsrikt og lekker Aran kjøkken med god skap og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin. Romslig god stue med utgang til stor terrasseplatting mot vest. Det er i tillegg en bod ved parkeringsplassen i lukket garasjeanlegg.

Beliggenhet

Solvang er for mange et av de mest ettertraktede boligområdene i Haugesund. Området ligger idyllisk til i øvre bydel, med umiddelbar nærhet til de flotte turområdene ved Djupadalen og Haraldsvang. Solvang har samtidig en sentral beliggenhet i forhold til byen, noe som gjør alle hverdagens aktiviteter lettvinte. Man har butikksenter med dagligvare, frisør m.m. som ligger i nabobygget. Denne boligen ligger midt i bygget som gjør den godt skjermet fra Skjoldavegen.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn Haakonsvegen. Ta så raskt til venstre. Skjoldavegen 74 c er det første bygget.

Parkeringsforhold

Fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg følger leiligheten. Heis direkte opp til leilighetens etasje. For øvrig gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette