VISNINGSHELG! Haugesund - Oppusset enderekkehus - 3 soverom, 2 stuer, tiltalende bad og kjøkken - Skjermet hage!

Skudenesgata 33

Primærrom 115 m²
Bruksareal 128 m²
Tomt 1271 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 990 000
Felleskost kr 500

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklart rekkehus med solrik og skjermet beliggende på ende sentralt i Haugesund. Innredet over tre etasjer og inneholder gang, 3 soverom, vaskerom, bad, stort loftsrom, kjøkken, kjellerstue og stue. Holder god standard med nyere vindu, oppussede overflater og bad, ny-innredet underetasje og tiltalende kjøkken fra 2013. Velkommen på visning av Skudenesgata 33!

Innhold / standard

1. etasje: Trapperom, gang, kjøkken og stue. Tiltalende Aubo kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har lyse fronter og fliser mellom under- og overskap. Integrert oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Plassbebygd benk som del av kjøkken-innredningen like ved plass til spisebord. Downlights i tak. Luftig stue med store vindusflater for god med naturlig lys inn i rommet og en god romfølelse. I stuen har en plass til både spisebord og sofahjørne. Utgang til solrik og svært lun terrasse med sol fra tidlig på dagen til ca. 21:00 sommerstid. Tilknyttet terrassen har en stor og skjermet hage. 2. etasje: Gang, oppgang til stort lagringsloft, bad og 3 soverom. Flott bad med fliselagt gulv, varmekabler og behagelig fargevalg på vegger. Toalett, flott innredning, to overskap og dusjkabinett. Downlights i tak. Oppgang fra gang til loft med ca. 2,1 m takhøyde på midten. God lagringsplass. Underetasjen: Gang, vaskerom og stor kjellerstue. Koselig kjellerstue med bi-inngang og god plass til stor sofa og tv-seksjon. Downlights i tak også her. Vaskerom med betong-gulv og vegger, varmtvannstank, plass til kjøleskap og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. - Velholdt og oppgradert rekkehus oppført i 1954. - Utvendig kledning med behov for vask/maling. - Originalt skifertak som er gått over/sjekket av firma i 2012 iflg. tidligere eier. - Vindu i stue, på kjøkken og alle soverom i 2. etasje skiftet i 2013. Gang 2. etasje skiftet i 2006. Ny terrassedør i stue fra 2013. - Oppusset 2. etasje med lik parkett på alle gulv og lyse overflater. - Oppussede overflater og med ny en-stavs parkett i stue og kjøkken i 2013. - Satt inn et tiltalende Aubo kjøkken i 2013 med lyse fronter og integrerte hvitevarer. - Renovert og innredet underetasjen i ca. 2012/2013 med gang og kjellerstue. - Flott bad som er oppusset lenge etter byggeår med tidsriktige overflater og flott innredning. - Vaskerom med varmtvannstank fra 2017. El-kontroll utført i rekkehuset i 2016.

Beliggenhet

Skudenesgata 24 har rolig og tilbaketrukket beliggenhet sentralt i Haugesund. Ett attraktivt og trivelig boligområde med barn og unge i alle aldersgrupper. Eiendommen ligger fint og fritt til med gode solforhold hele dagen. Her bor en sentralt på Haugalandet med kort vei til det aller meste. Gang-/sykkelavstand til Haugesund sentrum og Høyskolen Stord/Haugesund. Kort gangavstand til treningssenter. En kort spaser tur ned til den nye Kiwi butikken i Salhusvegen. Skulle en ha behov for å gjøre ytterlige ærend, er det knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter). Plassert like ved Rossabø Kirke og med gangavstand til skoler i alle alderstrinn. Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående.

Adkomst

I rundkjøring ved Opel bygget ta vei ned vestover. Ta deretter første vei til høyre innpå Kopervikgata. Følg veien og ta første vei til høyre innpå Skudenesgata. Ta deretter første vei til venstre og en vil få Skudenesgata 33 som første bygg på høyre side av veien. Rekkehuset ligger på ende og har inngangsdør nærmest parkeringsplassen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på tomten til sameiet.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i kjellerstue. Varmepumpe fra 2007 i gang og peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Tak/vegglamper i stue og hovedsoverom medfølger ikke i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Takstmann har oppgitt byggeår til å være 1964. Iflg. ferdigattest er byggeår 1954.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette