Spannalia - Betydelig påkostet 4-roms leilighet- Herlig allrom med stort kjøkken - Gjestetoalett, vaskerom

Spannalia 35

Primærrom 118 m²
Bruksareal 133 m²
Tomt 25310 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2015
Prisantydning kr 3 450 000
Andel fellesgjeld kr 4 582
Totalpris kr 3 454 582
Felleskost kr 2 678

Beskrivelse/detaljer

Stor leilighet i Spannalia med 3 soverom og stort allrom. Kjøkkenet er godt utstyrt og dekker hele den ene stueveggen. Fra stuen kommer du til en hagestue på ca 15 kvm. Her har du utemiljø selv om været ikke skulle vise seg fra sin beste side. I tillegg til badet er det gjestetoalett og eget vaskerom. Leiligheten har fasiliteter som innvendig parkering, heis og sykkelparkering.

Innhold / standard

Leiligheten ligger i en høy 1. etasje, med parkeringsanlegg under, og inneholder følgende rom: Gang, soverom, soverom, hovedsoverom, stue/kjøkken, bad, gjestetoalett, vaskerom/bod og hagestue. Ute er det hagestue og åpen terrasse. Felles sykkelbod på bakkeplan. Egen innvendig parkeringsplass.1 bod i felles bodanlegg som er merket. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er ekstra god og romslig med åpen løsning til kjøkken. Her er det plass til både stort spisebord og salong. Fra stuen er det utgang til hagestuen(ca. 15 kvm) og videre utgang til en åpen terrasse. Standarden i boligen er god og med en rekke tilvalg i forhold til standardleveranse fra utbygger. Kjøkkenet er av merke Drømmekjøkkenet, levert av Friestad Kjøkken & Interiør. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som fryseskap, kjøleskap, ovn, micro, induksjon platetopp og oppvaskmaskin. Hovedsoverommet har stor spesialbygget garderobe. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe. Det er totalt 3 soverom i leiligheten. Badet er helfliset og har vegghengt toalett. Badet er utstyrt med eksta stor innredning og dusjkabinett. I tillegg til badet er det gjestetoalett. Praktisk vaskerom og bod. Leiligheten er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. -Sprinkleranlegg - Balansert ventilasjon - Heis

Beliggenhet

Spannalia For hverdagslogistikken er dette en gunstig plass å bo. Midt mellom Raglamyr og Norheim er det kort vei til 2 store handelssentrum. Det er også dagligvarebutikk i «rusleavstand» fra boligen. Leiligheten har enkel adkomst via heis. Kort vei til skoler, barnehage og idrettsanlegg. Det er blant annet barnehage like ved leilighetene. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter rett i nærheten. Spannevatnet like ved og Norheimskogen byr på flott tur-terreng. Det at leiligheten har adkomst uten trapper gjør at den kan passe uansett alder eller behov. Leiligheten ligger i 1. etasje, men her er det som å bo i en 2. etasje. Under leiligheten er det parkeringsanlegg og boder.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Egen plass i parkeringsanlegg.

Oppvarming

På bad er det gulvvarme. Varmepumpe.. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Skoskap i gang medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette