KOPERVIK - Lettstelt og flott leilighet m/alt på ett plan - Heis - Flott utsikt - Sentral beliggenhet

Eidevegen 71 E

Primærrom 66 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 4525,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1991
Prisantydning kr 1 425 000
Felleskost kr 1 256

Beskrivelse/detaljer

- Lettstelt og flott leilighet i 2.etasje - Trappefri adkomst - Flott utsikt (må ses for korrekt inntrykk) - Heis - Pusset opp innvendig de senere år - Passer perfekt for eldre og første gang kjøpere (også alle andre aldersgrupper) - Kjekk terrasse mot sør - Sentral beliggenhet - 2 soverom - Sportsbod i underetasje

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: vindfang, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, bod, stue og kjøkken. Sportsbod i kjeller (til høyre i underetasje og så bod nr 2) I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen/eiendommen de senere år (etter 2011), bl.a: Utvendig: - Skiftet belegg på tak i 2012 (der hvor det er flatt) - Ny pipehatt i 2013 - Malt boligen utvendig 2019 - Beiset terrassen i 2019 - Nye vedlikeholdsvennlige trebord i felles trapper - Nye vinduer på soverom (2018) - Ny lås i ytterdør Innvendig: - Bad/vaskerom: ny tapet på vegger, nytt dusjkabinett, ny baderomsseksjon, nytt speil og hyller (2012) - Kjøkken: malt skapdører, nye håndtak, ny benkeplate og nye våtromsplater bak på vegg for lettere rengjøring. - Ny tapet/maling på alle vegger, lister, karmer og tak i alle rom (med unntak av vegger bod). - Nye fliser under vedovn samt ny skiferstein over brannmur - Montert hyller i bod i kjeller. Boligen holder normal/god standard.

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet på utsiktstomt i Kopervik. Gangavstand på alt som byen kan tilby, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, kjøpesenter og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Eide: ta inn mot sentrum inn på Austre Karmøyveg. Følg vegen 400 meter og ta til høyre inn på Eidevegen. Ta første veg til venstre. Følg vegen ca 400 meter og ta til høyre like før broa. Ta så første veg til høyre og boligen kommer rett frem.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass

Oppvarming

Vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- I følge selger er det svært lave kostnader på strøm i leiligheten. Det siste året har kostnadene vært på det laveste 361,- og på det høyeste 878,- inkl nettleie. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin, kjøleskap og vaskemaskin medfølger i handelen. Det er også et kjølehjørne på kjøkken som medfølger i handelen, men det er ingen motor i den, kan også brukes som et stort og rommelig skap. - Disse tingene som er fastmontert medfølger ikke i handelen: 1 knagg samt smalt skap på hovedsoverom, skoskap, telysestake og skap i gang, cd-hyller i stue og 2 telysestake på vegg i stue. - I følge selger er stoppekran i ventil i tak på bad. - Det er et fellesområde til sykler i underetasje - I følge selger er det ikke tillatt med katt/hund i boligene.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette