Haugesund - Flott, sentral leilighet - Renovert i 2005 - Ny fasade, vinduer, tak og takrenner i 2017!

Sørhauggata 207

Primærrom 62 m²
Bruksareal 62 m²
Tomt 469 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1930
Prisantydning kr 290 000
Andel fellesgjeld kr 670 507
Totalpris kr 960 507
Felleskost kr 6 567

Beskrivelse/detaljer

Inneholder gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stue. En skal ikke undervurdere å flytte inn i ett bygg med ny-oppusset fasade, nye vinduer, nye takrenner og nytt taktekke i 2017. Leiligheten ble renovert i 2005 med nye overflater, nytt kjøkken, nytt bad og ikke minst nytt elektrisk anlegg og rør-i-rør system. Sørvendt altan, bod og felles bakgård. Velkommen på visning av Sørhauggata 207!

Innhold / standard

I luftig 3. etasje og inneholder: Gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Lys og fin gang ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Sørhauggata 207. Her har en god plass til sko- og annet yttertøy. Like ved finner en flott, romslig og helfliset bad. Badet har lyse fliser på vegg og varmekabler i gulv. Videre kan badet skilte med vegghengt toalett, varmtvannstank, dusjhjørne, stor baderomsinnredning, speil og to overskap. Rørskap til rør-i-rør system og mekanisk avtrekk på badet. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Utgang til sørvendt altan. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med plass til stort sofahjørne. En rekke vindusflater sørger for godt med naturlig lys inn i rommet. Flott kjøkken med kjekk kjøkken-øy i glassbyggesten. Medfølgende kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. - Innflytningsklar leilighet som holder god standard. - Renovert i 2005, nytt sikringsskap, rør-i-rør system. - Lyse vegger, parkett, flott kjøkken og bad fra 2005. - Ny-oppusset fasade, nye vinduer, nytt tak i 2017. - Har noe bruksslitasje, skade på parketten i stuen. - Borettslaget har opparbeidet terrasse i bakgården. - Borettslaget med god økonomi og midler på konto.

Beliggenhet

I Sørhauggata 207 bor en sentralt i Haugesund tilbaketrukket fra sentrumskjernen like ved byparken. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse i sentrum med tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand opp til til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Flotmyr ta vei ned mot Haugesund sentrum. Når en får Edda kino på venstre side av veien, ta første vei til høyre innpå Sørhauggata. Sørhauggata 207 ligger da som siste bolig på høyre side av veien, midt i krysset. Leiligheten har inngangsdør i Grønnhauggata. Leiligheten ligger i tredje etasje mot nord. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Ligningsverdi kan avvike dersom eier har innberettet et annet areal på eiendommen. Ligningsverdi skal uansett ikke overstige 30% av eiendommen markedsverdi.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette