HÅVIK -Småbruk med ca 100 meter sjølinje og 12409 kvm tomt - Bolig, naust, løe og garasje - Nydelig sjøutsikt - Usjenert

Kolstøvegen 75

Primærrom 165 m²
Bruksareal 171 m²
Tomt 12409,4 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1908
Prisantydning kr 3 790 000

Visning

22. mai 2019 kl. 17:45 til 18:30

Beskrivelse/detaljer

- Småbruk med 12409 kvm tomt - Enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Ca 100 meter sjølinje - Panorama sjøutsikt - Naust - Løe - Garasje - Sjelden mulighet - Landlige og barnevennlige omgivelser - Båtopptrekk (gammelt) - Usjenert - Byggene trenger oppgraderinger for å få dagens standard

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Hovedetasje: vindfang, gang, kjøkken, stue og spisestue. Loft: gang, loftstue og 3 soverom. Kott. Kjeller: vaskerom, og 3 disponible rom Koffertloft Løe over 2 plan Naust (55 kvm) Garasje (30 kvm) Boligen er velfungerende og er påkostet mye etter byggeår. Men de fleste oppgraderinger ble gjort på 70-/80-tallet og boligen trenger da oppgraderinger for å få dagens standard. Vann fra brønn og pumpe (Brynepumpe). Selger informerer om at det aldri har gått tomt for vann. Privat kloakk (avløp går via gråvannsfilter og ut i Karmsundet)

Beliggenhet

Beliggende til sjø i barnevennlige og landlige omgivelser på Håvik

Adkomst

Fra rundkjøringen ved T-forbindelsen på Håvik: kjør nordover og ta til høyre etter ca 780 meter inn på Kolstøvegen. Følg vegen helt til endes (680 meter).

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. Konf megler for mer informasjon.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette