AVALDSNES - Eldre enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Landlig men sentral beliggenhet i populært område - Stor tomt

Kong Augvalds veg 71

Primærrom 82 m²
Bruksareal 128 m²
Tomt 919,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1911
Prisantydning kr 1 190 000

Beskrivelse/detaljer

- Eldre enebolig over 3 plan - Landlig og idyllisk beliggenhet, men likevel sentralt - Populært og barnevennlig område - Stor tomt - Fin utsikt - Gangavstand til alt Avaldsnes kan tilby - 2 soverom - Boligen trenger oppgraderinger for å få dagens standard

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, todelt stue, bad og kjøkken. Loft: gang og 2 soverom Grovkjeller I følge selger er det det gjort noe oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: - Tatt bort skifer, nye lekter og lagt på skifer igjen (ca 30 - 40 år siden) - Skiftet vinduer (ukjent årstall) - Deler av kledningen er skiftet(ukjent årstall) - Lagt nye drensrør (52 meter) samt grunnmurspapp (år 2000) - Pusset grunnmur (år 2000) - Fikset lekkasje med nytt bly rundt pipe utvendig (ikke fikset innvendig) - Nyere ytterdør Boligen er et oppussingsobjekt og trenger oppgraderinger for å få dagens standard.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og idylliske omgivelser i sentralt og populært område på Avaldsnes. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Ta av fra Karmøyvegen mot øst i rundkjøringen med Kiwi Avaldsnes, og følg vegen rett gjennom neste rundkjøring inn på Kong Augvalds veg. Følg vegen ca 400 meter og boligen kommer på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring (pipe bør sjekkes før bruk) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Selger hadde planer om å pusse opp bad og kjøpte derfor inn fliser. Flisene som ligger i kjelleren medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin medfølger i handelen (Det gis av selger ingen garanti), resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg på titalls år. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 29 750
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 30 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette