TORVASTAD - Stor og innholdsrik enebolig med utleiedel - 5 Soverom - Garasje og gode parkeringsmuligheter - Kjekk hage og pent opparbeidet uteområde - Familievennlig beliggenhet!

Løkedalvegen 7

Primærrom 198 m²
Bruksareal 235 m²
Tomt 761 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 7
Soverom 5
Byggeår 1997
Prisantydning kr 3 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig på Torvastad! - Egen utleiedel i kjeller - 5 Soverom - Betydelig påkostet senere år! - Pent opparbeidet og solrik tomt - Garasje - Asfalterte gårdsrom - Rolig og ramilievennlig beliggenhet - Nærhet til skole og barnehager

Innhold / standard

Parker bilen i boligens lukkede garasje, eller på en av to romslige og nylig asfalterte gårdsrom, og ta deg inn i boligens hoveddel eller utleieleilighet. Boligens hoveddel er over to etasjer, og oppleves som meget romslig. Delikate fargevalg og praktisk oppbevaringsplass er noe av det første man møter i boligens entrè, som tar deg videre til stue, vaskerom, gjestetoalett og trapp opp til annen etasje. Vaskerom av god størrelse, med meget god skap og oppbevaringsplass. Inngang videre til kjøkken. Stort og godt kjøkken med lyse og hvite fronter. Åpen løsning inn mot boligens spisestue og tv-stue. I stuen har man vedfyr, for både kos og varme. Utgang til stor og solrik terrasse fra stuen. Overetasjen inneholder et flott bad med både dusj og badekar. Ifølge selger er dette rommet pusset opp i 2015, og det ble da tapetsert og lagt nytt vinylbelegg på gulv. Loftsetasjen inneholder også 4 soverom, hvor av det ene har utgang til luftealtan. Hovedsoverom av stor størrelse, med eget walk-in-closet. Boligen har Altibox. Leiligheten har lyse overflater og en tidsriktig åpen stue/kjøkkenløsning, med kjøkkeninnredning av nyere dato levert fra Designa. Videre inn i leiligheten har man et romslig soverom, godt med lagringsplass i stor bod, og et flott bad med fliser på gulv, dusjkabinett og delikat baderoms innredning. Det er også ifølge eier lydhimling mellom boligen og utleiedelen. Leiligheten har egen strømtavle.

Beliggenhet

Løkedalvegen 7 har en svært så familievennlig beliggenhet, i rolige omgivelser i Vikjå på Torvastad. Her har man direkte nærhet til flotte naturområder, med blant annet fiske, bade og turmuligheter. I tillegg bor man her ikke langt i fra både barnehage, nye Torvastad Skole og Kultursenter, turstier i Bjørgene og dagligvarebutikk. Kun en kort tur unna har man også tilgang til en av Karmøys flotteste idrettsanlegg, og veldrevet idrettsklubb, Torvastad Idrettslag.

Adkomst

Fra Karmsund bro følg Storasundvegen til Vikjå og fortsett så videre sørover. Etter ca 300 meter, sving av til høyre og inn på Løkedalvegen. Hold til venstre på Løkedalvegen, og boligen vil dukke opp som andre hus på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I boligens garasje, eller i en av to asfalterte gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Eiendommen er Sefrak registrert. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette