Brakahaug - Leilighet med 2 sov - Innflytningsklar og tidsriktig - Pent kjøkken og innbydende bad

Galeasvegen 26

Primærrom 62 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 933 m²
Boligtype HorisontaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1992
Prisantydning kr 1 750 000
Felleskost kr 500

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og har enkel adkomst fra gårdstunet. Boligen inneholder følgende rom: Gang, hovedsoverom, soverom (brukt som tv-stue), bad, stue/kjøkken og bod med vindu. Utendørs: Stort asfaltert gårdstun med god plass til parkering. Det er også en terrasse med plass til sittegruppe. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til balkong med utsikt. Pen bruk av downlightsbelysning i taket. Hvit høyglans innredning på kjøkken. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Det ene soverommet blir for tiden brukt som tv-stue og er som resten av boligen tidsriktig og smakfullt innredet. Badet har fliser på gulv og vegger. Høyglans hvit baderomsinnredning, dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Downlightsbelysning.

Beliggenhet

Brakahaug ved Raglamyr Leiligheten har enkel adkomst fra det store gårdstunet. Barne -og familievennlig byggefelt med barnehage og barneskole like ved. Behagelig gangavstand til handelssentrum på Raglamyr. Her er det flere kjøpesentre, dagligvarebutikker, treningssenter osv. Med andre ord bor du like ved alt du skulle trenge i hverdagen. Kort kjøreavstand til Haugesund sentrum. Gode turområder rett i nærheten.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. e Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på felles tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Følgende medfølger ikke i handelen: - Vannslange ute - Håndtak til ytterdør skal byttes. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Dette er et ikke aktivt sameie.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette